zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tudi zvezdnica serije Bridgerton podlegla temu ženskarju

26. 4. 2021; 05.00
Avtor: K.M.
Bridgerton, Phoebe Dynevor

Bridgerton, Phoebe Dynevor foto: Profimedia

Angleška igralka Phoebe Dynevor je uradno še ena, ki je podlegla čarom komedijanta in igralca Peta Davidsona, ki je v zadnjem obdobju v svoji postelji zamenjal že številne zvezdnice.

Ker nekaj časa se je namigovalo, da se je igralka Phoebe Dynevor, ki je navdušila v vlogi Daphne Bridgerton v prvi sezoni Netflixove serije Bridgerton, romantično zapletla s komedijantom in igralcem Petom Davidsonom. Zdaj pa je romanca postala tudi uradna, saj so v javnost prišle prve skupne fotografije. 

Pete Davidson foto: Profimedia

Nad odnosom pa niso navdušeni oboževalci, saj Pete velja za pravega ženskarja. Največ pozornosti je komedijant nase usmeril z romanco s pevko Ariano Grande, s katero sta se kmalu po začetku razmerja tudi zaročila. Zaroka pa ni trajala dolgo, saj sta po smrti Arianinega nekdanjega fanta Maca Millerja razmerje prekinila. 

Nato je hodil s kar nekaj let starejšo igralko Kate Beckinsale, s katero naklonjenosti nista skrivala, a se je tudi njuno razmerje hitro končalo. 

V letu 2019 se je zapletel še z mlado igralko Margaret Qualley, sicer hčerko Andie MacDowell in Paula Qualleyja. Kasneje pa še z 19-letno manekenko Kaio Gerber, hčerko Cindy Crawford in Randeja Gerberja. Pri obeh dekletih razmerja niso odobravali znani starši, zaradi česar sta se najverjetneje tudi hitro končali. 

Zadnjih nekaj mesecev so bile vse glasnejše govorice, da sta se romantično povedala ravno Phoebe in Pete. Največ govoric sta sprožila z ujemajočimi verižicami, na katerih nosita enak obesek PD, saj sta kratici njunih obeh imen ravno enaki črki. Peta so pred mesecem dni ujeli tudi v Manchestru, od koder Phoebe prihaja, šele pretekli vikend pa so jo paparaci končno ujeli skupaj. Preprosto oblečena sta namreč nedeljo popoldne skupaj preživela v mestecu Stoke, fotografi pa so ju ujeli nasmejana in objeta.  

prejšnji članek
Krešo (Šverc komerc) njegovega sina stari starši še niso spoznali
Svet slavnih
Krešo (Šverc komerc) njegovega sina stari starši še niso spoznali
naslednji članek
Ključ do vitkosti so brusnice in regrat
Zdravje
Ključ do vitkosti so brusnice in regrat