Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tanja Žagar o zadnjih trenutkih s pokojno materjo

27. 4. 2021; 09.30
Avtor: OA
tanja-žagar

Tanja Žagar foto: Sašo Švigelj

Slovenska pevka Tanja Žagar je lanskega junija izgubila mamo. Letos julija, dobro leto po veliki izgubi, bo v življenje pozdravila novega družinskega člana. Tega žal nikoli ne bo spoznala, ji je pa Tanja mesec dni pred slovesom povedala, da bodo delali na tem, da bo Karlo postal starejši bratec.

"Kako srečna je bila. Če bi vedela, da bo prav zares že drugič babica, bi zavriskala in iz sebe spustila krik navdušenja. Potem pa bi mi rekla: »Ljubica moja zlata, otrok moj zlati, jaz sem tako srečna zate, za vaju, za vas ... Jaz sem najbolj srečna mami in babi na celem širnem svetu. Znorela bom od veselja!« Ja, to bi mi rekla," je za revijo Obraz Avenija povedala Tanja Žagar in dodala, da ima občutek, kot da je vedno z njo.

tanja žagar mama foto: osebni arhiv

"V svojem srcu in mislih jo objemam vsak dan. Nič drugače ne bo ob vsakem novem materinskem dnevu. Čeprav je bilo težko, saj je bolezen naredila svoje, so bili tudi najini zadnji skupni dnevi nasmejani. Prav takšni, kot je bila ves čas tudi moja mami. Še dan, preden se je poslovila, sva v bolnišnici dvoglasno peli Mi se mamo radi. Kako je pela! In to čeprav je že komaj govorila. Pa sem jo vprašala: »Mami, a bi šla zdaj na veselico plesat?« Rekla mi je: »Ja pa valda!« Saj kakšnega drugega odgovora od nje tako ali tako nisem pričakovala. Pa sem jo vprašala še, ali bi raje plesala valčke ali polke. Pa je odgovorila: »Ja polke, logično.«"

prejšnji članek
Nika Ambrožič Urbas si vsako jutro vzame 2 uri samo zase
Svet slavnih
Nika Ambrožič Urbas si vsako jutro vzame 2 uri samo zase
naslednji članek
Igralci ujeti med pripravami na snemanje Najinih mostov
Svet slavnih
Igralci ujeti med pripravami na snemanje Najinih mostov