Severina in Nikolina Pišek Svet24.si

Nikolina Pišek odkrila, zakaj sta se s Severino ...

clooney1 Svet24.si

FOTO: Clooney svoja dvojčka uči traparij, ki ...

pahor vojska vojaki bobo Reporter.si

Bi lahko Pahor postal generalni sekretar Nata? Na ...

koronavirus covid testiranje bobo2 Svet24.si

Petkove korona številke še ugodnejše od ...

20140310-00511851 Necenzurirano

S krajo identitete si je izplačeval dividende ...

Profimedia Princesa Charlotte Odkrito.si

Požvižga se na kraljeva pravila obnašanja

Irena in Božo Njena.si

MasterChef: iz ozadja presenetila Irena in Božo

Petra in Luka (Šverc komerc) nekoč celo živela skupaj
| K.M.

Petra in Luka (Šverc komerc) nekoč celo živela skupaj

Luka in Petra oziroma Marko in Petra, Šverc komerc, Promocijski material

Hrvaška igralca povezuje veliko več kot samo serija Šverc komerc. Marko, ki upodablja Luka, je pred leti o svetlolasko celo opisal z besedami "moja ljubezen".

Vsaj uradno igralca Nadia Cvitanović (Petra Masle) in Marko Braić (Luka Penava) nikoli nista bila par. Po drugi strani pa je javno znano, da sta si pred leti delila dom.

Tako Nadia kot tudi Marko sta istočasno študirala na Akademiji scenskih umetnosti v Sarajevu, kjer je Nadia študij zaključila leta 2015, Luka pa je študij zaključil leto dni kasneje. Igralca sta tako večkrat javno priznala, da sta odlična prijatelja, ki sta si kar nekaj let delila tudi skupni dom. 

"Marko ni samo moj kolega, je tudi moj kolega, med študijem sva bila sošolca in sostanovalca," je pred leti o Marku povedala Nadia. Marko pa ji je leta 2019, ko je na hrvaških filmskih nagradah osvojila za nagrado za najboljši nov obraz na sceni, v isti kategoriji je bil nominiran tudi Marko, čestital z besedami: "Moja ljubezen je včeraj osvojila še eno nagrado. Tako zelo sem ponosen na njo in na njen talent. Navdihujoče te je spremljati, ko se razvijaš v zvezdo."

Z Nadio in Markom pa je na akademiji študiral tudi slovenski igralec, ki ga lahko te dni spremljate v slovenski seriji Najini mostovi. Preverite, o kom govorimo. >>KLIKNITE TUKAJ<<