Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Krešo (Šverc komerc) sina ni spoznal takoj ob rojstvu

30. 4. 2021; 06.00
Avtor: K.M.
Krešo, Na granici, Šverc komerc

Krešo foto: Promocijski material

Igralec je novembra drugič postal očka. Hčerki Maši se je pridružila sin Jakša, ki pa ga igralec ni spoznal tako po rojstvu. Razlog?

Igralca Momčilo in Jelena Otašević, Momčilo je nazadnje navdušil v vlogi Kreša v prvi sezoni serije Šverc komerc (Na granici) sta se proti koncu lanskega leta razveselila drugega skupnega otroka. Jelena ima sicer že starejšo hči iz prejšnjega zakona, kar pomeni, da jima dneve zapolnijo kar trije otroški glasovi. 

Dvema dekletoma se je tokrat pridružil deček, ki je pravi otrok korone. Spočet je bil namreč čisto na začetku vseh ukrepov v letu 2020, saj bi se v resnici moral roditi sredi decembra, a je nekoliko pohitel na svet in izkoristil priložnost, da se je Momčilo za nekaj tednov iz snemanja v Beogradu svoji družini pridružil v Zagrebu. Ravno dejstvo, da je "otrok korone" pa je bilo tudi krivo za to, da ga igralec ni spoznal takoj. 

"Ko se je Jaška rodil so me preplavili enaki občutki, kot takrat, ko se je rodila Maša. Razlika je le v tem, da sem Mašo videl nekaj minut po porodu, na Jaško pa sem moral čakati štiri dni. Do takrat sem ga videl samo na zaslonu telefona," je za hrvaško revijo Gloria razkril igralec. 

Sicer pa celotno lansko leto kljub rojstvu sina za družino Otašević ni bilo najbolj sanjsko. Zakonca sta bila zaradi številnih ukrepov in Momčilovih službenih obveznosti kar 5 mesecev ločena. Več o tem si lahko preberete TUKAJ >>KLIKNITE<<

prejšnji članek
Manca Špik razkrila, kako se sprošča
Svet slavnih
Manca Špik razkrila, kako se sprošča
naslednji članek
Bryan Adams v vlogi fotografa brezdomcev
Svet slavnih
Bryan Adams v vlogi fotografa brezdomcev