mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Gordana (Šverc komerc): Imam hude napade tesnobe

10. 5. 2021; 06.00
Avtor: K.M.
barbara-nola

Barbara Nola foto: Promocijska fotografija

Po letu preizkušenj in dveh hudih potresih, ki sta prizadela Zagreb in bližnjo Petrinjo, se igralka bori s hudimi napadi tesnobe.

Igralka Barbara Nola, ki v seriji Šverc komerc (Na granici) navdušuje v vlogi Gordane Štiglić, priznava, da se bori potresov še iz časov svojega otroštva. Zato sta tudi potresa v Zagrebu in Petrinji na njej pustila tudi kar nekaj posledic. "Prevega se od šoka sploh ne spomnim. Vpila sem: 'Evo, ga', mož pravi, da tako, kot da sem ga celo življenje čakala. Močno sem se prestrašila in doživela hudo travmo," pravi igralka, ki se je morala z družino po zagrebškem potresu tudi izseliti iz takratnega doma, saj je bil preveč poškodovan.

Vseeno pa jo je še huje pretresel petrinski potres. "Srce se mi je paralo zaradi podob popolnoma porušenih hiš in ljudi, ki so ostali brez doma. Včasih pomislim, da bi bilo boljše, da me ni, kot da to še enkrat doživim. Sicer sem optimistična oseba, ampak imam zaradi potresov hude napade tesnobe, iz katerih se težko izvlečem."

Dodala je še, da si ob napadih tesnobe pomaga predvsem s pogovori, pomaga ji mož Lukas, ki na te stvari gleda z manj strahu. Sta pa zakonca Nola iz potresa izvlekla vsaj eno pozitivno stvar, saj sta se po številnih letih skupnega življenja končno odločila za nakup skupnega stanovanja. 

Kakšno je njuno stanovanje, pa si lahko ogledate TUKAJ >>KLIKNITE<<

prejšnji članek
Sin Luke Jezerška ne želi po očetovih stopinjah
Svet slavnih
Sin Luke Jezerška ne želi po očetovih stopinjah
naslednji članek
Taylor Swift kot prva ženska osvojila to nagrado
Svet slavnih
Taylor Swift kot prva ženska osvojila to nagrado