mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Umrl pevec in avtor legendarne pesmi I Promised Myself

6. 5. 2021; 02.30
Avtor: K.M.
Nick Kamen

Nick Kamen foto: Profimedia

V 60. letu starosti je umrl model in pevec Nick Kamen, ki se ga številni spominjajo iz legendarnega oglasa za kavbojke, je pa tudi avtor in izvajalec velike uspešnice I Promised Myself.

Nick Kamen se je rodil 15. aprila 1962 v angleškem mestu Harlow kot Ivor Neville Kamen. Oglas za kavbojke Levi's 501, v katerem je nastopil, je doživel neverjeten odziv in prodaja levisk je tedaj zelo poskočila, Kamen pa je po zaslugi oglasa postal seks simbol. Glasbenik in model je umrl po dolgi bitki z rakom kostnega mozga. 

Tedaj je lepi mladenič pritegnil pozornost kraljice popa Madonne, ki je v 80. letih za BBC dejala, da sta ji pri Kamenu všeč karizma in njegov čudoviti glas. Kasneje je z njim navezala stik in mu ponudila, da bi zapel pesem Each Time You Break My Heart, ki je izpadla iz pevkinega tretjega studijskega albuma True Blue. Madonna je za skladbo celo prispevala spremljevalni vokal.

Posnel je še uspešno priredbo skladbe skupine The Four Tops z naslovom Loving You Is Sweeter Than Ever, ki je posebej prepričala italijanske poslušalce, v Italiji pa se je visoko na glasbene lestvice uvrstil tudi s skladbo Tell Me, ki jo je prav tako ustvaril z Madonno. Njegova večja uspešnica je bila še I Promise Myself.

prejšnji članek
Mikropigmentacija: Prednosti trajnega ličenja oči, obrvi in ustnic
Moda&Lepota
Mikropigmentacija: Prednosti trajnega ličenja oči, obrvi in ustnic
naslednji članek
Hripavost je prvi in najpogostejši znak raka na grlu
Zdravje
Hripavost je prvi in najpogostejši znak raka na grlu
#obraziavenija
obraziavenija