pomlad
Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko sebe postavite na prvo mesto

ukc ljubljana m24 sr
Necenzurirano

Sum prirejanja razpisov v UKC: šef IT v službo k dobavitelju

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Indira Ekić se je vrnila na staro težo

8. 5. 2021; 10.00
Avtor: N. S. / Revija Zvezde Lady
Indira Ekič

Indira Ekić foto: instagram

Nekdanja resničnostna tekmovalka Indira Ekić je v zadnjem letu pridobila skoraj vse v šovu izgubljene kilograme, a mnogi so prepričani, da ji ti prav lepo pristojijo.

Nekdanja resničnostna zvezdnica šova The Biggest Loser Slovenija Indira Ekić je ena tistih, ki so pred leti izgubili ogromno kilogramov in le kratek čas uživali v teh trenutkih. Sama je namreč v šov vstopila z več kot sto kilogrami, izgubila pa jih je okoli trideset. A kot vemo, se kilogrami hitro radi povrnejo, kar se je zgodilo tudi lepi plavolasi Indiri, ki tega ne skriva.

»Danes vsi vemo, da resničnostni šov ni bilo zdravo hujšanje, temveč bolj stradanje, zato je bil kar velik izziv obdržati težo. Po oddaji je metabolizem uničen in zelo hitro pride do tako imenovanega jojo učinka, zato nas je tudi ogromno takih, ki se nas je zredilo nazaj,« je iskreno povedala Indira, ki je zadnje čase na družbenih omrežjih deležna ogromno napadov zaradi svojih kilogramov. A mladenke komentarji ne ganejo, saj se trudi za to, da bo z vadbo spet izgubila kilograme, čeprav ji največ preglavic dela prav prehrana, še posebno pregrešne in nezdrave jedi.

prejšnji članek
Skrita strast Gregorja Trebušaka
Svet slavnih
Skrita strast Gregorja Trebušaka
naslednji članek
Sanjski Gregor o tem, zakaj je v resnici izločil Eleno
Resničnostni šovi
Sanjski Gregor o tem, zakaj je v resnici izločil Eleno
#obraziavenija
obraziavenija