severina Svet24.si

Nasilje v stanovanju hrvaške zvezdnice

Izanka prometna nesreča Svet24.si

V celjskem zaporu naj bi si sodil morilec ...

tonin voijaki vaja Reporter.si

Minister Tonin pod trumo vojakov: mu res ni ...

Poškodovana ograja Svet24.si

FOTO: Ugotovili, kdo je v Radljah ponoči ukradel ...

aleš-hojs Necenzurirano

Hojs ima novo divizijo za tajno prisluškovanje

jagode, sveže, zelenjava, trik Odkrito.si

Preprosto: Sveže sadje in zelenjava kar 3 TEDNE!

nives oresnik Njena.si

Nives Orešnik spet našla srečo

Indira Ekić se je vrnila na staro težo
| N. S. / Revija Zvezde Lady

Indira Ekić se je vrnila na staro težo

Indira Ekić, instagram

Nekdanja resničnostna tekmovalka Indira Ekić je v zadnjem letu pridobila skoraj vse v šovu izgubljene kilograme, a mnogi so prepričani, da ji ti prav lepo pristojijo.

Nekdanja resničnostna zvezdnica šova The Biggest Loser Slovenija Indira Ekić je ena tistih, ki so pred leti izgubili ogromno kilogramov in le kratek čas uživali v teh trenutkih. Sama je namreč v šov vstopila z več kot sto kilogrami, izgubila pa jih je okoli trideset. A kot vemo, se kilogrami hitro radi povrnejo, kar se je zgodilo tudi lepi plavolasi Indiri, ki tega ne skriva.

»Danes vsi vemo, da resničnostni šov ni bilo zdravo hujšanje, temveč bolj stradanje, zato je bil kar velik izziv obdržati težo. Po oddaji je metabolizem uničen in zelo hitro pride do tako imenovanega jojo učinka, zato nas je tudi ogromno takih, ki se nas je zredilo nazaj,« je iskreno povedala Indira, ki je zadnje čase na družbenih omrežjih deležna ogromno napadov zaradi svojih kilogramov. A mladenke komentarji ne ganejo, saj se trudi za to, da bo z vadbo spet izgubila kilograme, čeprav ji največ preglavic dela prav prehrana, še posebno pregrešne in nezdrave jedi.