klemen boštjančič
Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa še kandidatne liste za evropske volitve

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Igralka na setu serije Šverc komerc preživela tudi po 12 ur

17. 5. 2021; 06.00
Avtor: K.M.
Lucia Glavich Mandarić, šverc komerc, na granici

Lucia Glavich Mandarić v vlogi Ivane, Šverc komerc foto: Promocijski material

Produkcija priljubljene serije je bila prvi večji projekt mlade, danes 28-letne, igralke, ki navdušuje v vlogi Ivane. Danes priznava, da je rabila nekaj časa, da je ujela pravi ritem.

Igralka Lucia Glavich Mandarić je pred sodelovanjem v seriji Šverc komerc (Na granici) že nastopala tudi v seriji Črno-beli svet, ki jo lahko v Sloveniji spremljate na platformi pretočnih vsebin Voyo. Vseeno je bila vloga Ivane Masle njena prva večja in vidnejša vloga, ki je zahtevala tudi več njenega časa, truda in priprav. 

"Rabila sem nekaj časa, da sem ujela ritem, ki je bil zelo intenziven. Snemali smo pet dni na teden, velikokrat po 12 ur na dan, takšni večji projekti pa trajajo tudi po sedem ali osem mesecev. Vse gre zelo hitro, gre za velike količine materiala in se zato na dan posname zelo veliko, kar je lahko velik izziv. Ko enkrat padeš notri, pa je super," je priznala mlada igralka, ki je serijo snemala, ko je bila stara 25 let. 

Ob tem je še razkrila nasvet, ki ji ga je na setu podal igralec Milan Štrljić, ki je v seriji igral njenega očeta. "Rekel mi je, da se moram naučiti čakati. V dolgih snemalnih dneh imaš veliko premorov, ki pa niso dovolj dolgi, da bi šel vmes domov, zato moraš dobro izkoristiti ta čas."

prejšnji članek
Hčerka Nane Zeneli se je poročila
Svet slavnih
Hčerka Nane Zeneli se je poročila
naslednji članek
Vesela novica za slovensko pevko, po smrti matere in splavu ...
Svet slavnih
Vesela novica za slovensko pevko, po smrti matere in splavu ...