Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

5-urno soočenje! Iz oči v oči Zahović in Mitrović

14. 5. 2021; 07.30
Avtor: Ekipa SN
mitrovic zahovic mm

foto: Martin Metelko

Zgodilo se je, za kar je kazalo, da se ne bo zgodilo nikoli. Roke sta si segla in si v oči pogledala glavna akterja ene najbolj odmevnih afer v zgodovini slovenskega nogometa.

Bil je 17. marec leta 2018, ko je po domačem porazu Maribora s Krškim na tiskovno konferenco namesto trenerja Darka Milaniča prišel športni direktor Zlatko Zahović. In ob vprašanjih o tem, kje je Milanič in ali je že bivši trener Maribora, povsem izgubil živce. Stavki "Te ni nič izučilo?" na temo osebne tragedije novinarja Ekipe SN Dejana Mitrovića in "koliko si star, sine?" so postali legendarni, četudi so še vedno obsojanja vredni.

foto: Martin Metelko

Od takrat je preteklo zelo veliko časa, Zahović že dolgo ni športni direktor Maribora in dozorel je tudi trenutek za srečanje, za opravičila, za pojasnila in za razčiščevanje zadev. Vse to se je zgodilo na skrbno izbrani lokaciji - a zgodilo se je tudi še mnogo več. Ne samo da sta se Zahović in Mitrović srečala in obdelala vse vidike takratne afere - pogovarjala sta se tudi o mnogih drugih perečih temah. Skratka, Zlatko Zahović na celi črti, kakršnega ni videl še nikoli nihče. In kar je pri vsem skupaj najlepše - VSE odprto za javnost. Povedano drugače, celoten pogovor z vsem razčiščevanjem, pojasnjevanjem in razkrivanjem, je posnet in ovekovečen tako v besedi kot v sliki. Trajalo je nekaj več kot 5 ur (!), edinstven intervju - tako slogovno kot vsebinsko - pa prinaša samo sobotna tiskana izdaja Ekipe SN.

Na voljo bo na vseh običajnih prodajnih mestih in v spletni prodajalni www.trafika24.si.

prejšnji članek
MasterChef: Nataliji se je končno ponesrečilo
Resničnostni šovi
MasterChef: Nataliji se je končno ponesrečilo
naslednji članek
Gregor in Polona obiskovala isto šolo
Resničnostni šovi
Gregor in Polona obiskovala isto šolo