stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezdnika serije Ko potrka ljubezen si javno izkazujeta naklonjenost

18. 5. 2021; 10.00
Avtor: K.M.
Ko potrka ljubezen

Ko potrka ljubezen foto: FOX TV

Razmerje sta glavna igralca priljubljene turške serije nekaj časa skrivala pred javnostjo, zdaj pa sta se očitno končno odločila, da bo njuna ljubezen postala javna.

Najprej sta igralca Kerem Bürsin in Hande Erçel konec aprila na družbenih omrežjih delila prve skupne fotografije z dopusta, ki sta jih preživela na Maldivih. Tam pa se jima je pridružila tudi igralkina sestra z družino. Pretekli teden pa se je Karem novinarjem zahvalil, ko so mu čestitali za razmerje s soigralko in dodal, da zveze v resnici nista nikoli skrivala.

Vse odkar sta tudi uradno 'spregovorila' o tem, da sta par, pa sta bolj odkrita tudi v naklonjenosti en do drugega. Za vikend sta na svojih Instagram profilih objavila svoji fotografiji, vsak svojo. Nato pa sta en drugemu fotografiji še komentirala. 

Karem je pod Handejino fotografijo v kopalkah pripel sličico osebe s termometrom in klicaje ter s tem namignil, da mu je zaradi fotografije vroče. Hande pa je pod Karemovo fotografijo nove pričeske pripela sličico opice, ki si zakriva usta in sličico osebe z očali. 

Seveda so bili nad javnim komentiranjem navdušeni tudi številni oboževalci para, ki ju spremljajo tako v seriji Ko potrka ljubezen kot tudi v zasebnem življenju. 

Igralca sta se sicer po enomesečnem premoru že vrnila na snemanje tudi v Sloveniji priljubljene serije. Pri nas smo zaenkrat videli prvo sezono, oziroma prvi del prve sezone. Kdaj pa se bo serija na male ekrane vrnila s preostalimi deli, zaenkrat še ni znano. 

prejšnji članek
Kam je pobegnil Domen Kumer?
Svet slavnih
Kam je pobegnil Domen Kumer?
naslednji članek
Nova tetovaža razkriva Laro, kakršne še ne poznate
Svet slavnih
Nova tetovaža razkriva Laro, kakršne še ne poznate