klemen boštjančič
Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa še kandidatne liste za evropske volitve

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nova tetovaža razkriva Laro, kakršne še ne poznate

18. 5. 2021; 09.00
Avtor: J.K.
lara2

Lara ima nov tatu foto: Osebni arhiv

Ne, ne, Lare izkušnja v šovu Sanjski moški ni tako očarala, da bi si zaželela motiva vrtnice. Njena izbira vas bo presenetila, tudi zaradi tega, ker pomen tetovaže razkriva Laro, kakršne še ne poznate …

Lara Goršek Kos je bogatejša za nov tatu. Tokrat si je zaželela motiv treh sovic in knjige – presenečeni? Lara, zakaj motiv sovic in kaj izbira motiva pravzaprav ponazarja, osmišlja?

»Za motiv sovic in knjige sem se odločila zato, ker oboje predstavlja znanje, modrost. Nasploh obožujem branje, menda sem pravi knjižni mol,« pojasnjuje in dodaja, da vsaka izmed treh sovic predstavlja del nje, vse tri pa sestavljajo celoto.

Karin Kokalj med izdelavo tatuja. foto: Osebni arhiv

»Sovice so naslikane na levi roki, pod bicepsom, blizu srca, da bodo divjemu naivnemu srcu prišepetavale svoje modrosti (smeh). Zdi se namreč, da ima moja povezava med srcem in glavo malo stika (smeh) in kot sem dojela v šovu, se moram še veliko naučiti, pa naj one malo pomagajo,« se smeji 28-letnica, ki je svoje želje zaupala tetoverki, ki jo je obiskala že pred dvema letoma, ko ji je izdelala čustven spomin na pokojnega konja Arčija.

»Imam že kar nekaj tetovaž, ampak zdaj je prvič, da sem se vrnila k istemu tatu artistu. No, pravzaprav tattoo artistki. Karin Kokalj me razume in to cenim. Kot je razumela, kaj želim pri spominskem tatuju na Arčija, je tudi tu točno vedela, kaj si želim in znova zadela v piko,« je zadovoljna Lara, ki jo je navdušila tudi Karinina nežnost, saj je kljub občutljivemu mestu tetoviranje ni prav nič bolelo.

Lara Goršek Kos in Karin Kokalj foto: Osebni arhiv

Morda vas zanima še:

Sanjski moški: Laro ogled oddaje šokiral

prejšnji članek
Zvezdnika serije Ko potrka ljubezen si javno izkazujeta naklonjenost
Svet slavnih
Zvezdnika serije Ko potrka ljubezen si javno izkazujeta naklonjenost
naslednji članek
Evrovizija: Ana Soklič bo nastopila druga
Svet slavnih
Evrovizija: Ana Soklič bo nastopila druga