pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Finalist Kmerije Luka Lampret izgubil na lepotnem tekmovanju

19. 5. 2021; 07.00
Avtor: K.M.
luka l

LUKA LAMPRET foto: POP TV

Projekt Mister Slovenije je končno doživel finalno dejanje izbora, ki se je odvilo leto pozneje, kot je bilo načrtovano. Naziv za najlepšega Slovenca je osvojil Sebastian Čufer iz Tolmina, v superfinale se je uvrstili tudi 22-letni Luka Lampret, ki je javnosti ostal v spominu kot tekmovalec resničnostnega šova Kmetija.

Se spomnite simpatičnega Luke Lampreta, ki je konec leta 2019 na finalu Kmetije izgubil proti Janu in Tilnu Klobasi? V začetku leta 2020 se je pričelo njegovo potegovanje za naziv Mister Slovenije, ki pa je svoje finalno dejanje doživelo šele pred dnevi. 

Luka na izboru sicer ni slavil, se je pa uvrstil v superfinale. To mu je uspelo s pomočjo glasov publike na družbenih omrežjih. 

Superfinalist Luka Lampret je prejel največ glasov na družbenih omrežjih. foto: Luka Brataševec

Mister Slovenije 2021 je postal Sebastian Čufer iz Tolmina. foto: Luka Brataševec

Naziv najlepšega Slovenca je tudi tokrat pripadel Primorcu, Mister Slovenije 2021 je namreč postal 25 – letni Sebastian Čufer iz Tolmina. »Ne bom rekel, da je bila zmaga čisto nepričakovana, ker sem si jo zelo želel in vložil ves trud in energijo v ta projekt. So bili pa ostali kandidati tudi zelo dobri in je bila zato konkurenca zelo močna. Zmaga mi veliko pomeni, ker gre za dolgoletno priznano tekmovanje. Ne gre samo za neko tipično lepotno tekmovanje, ne gleda se samo zunanje lepote, ampak so pomembne posameznikove karakteristike, znanje in vrednote.« Sebastian je sicer velik ljubitelj športa in gibanja. Najraje ima aktivnosti v naravi, izlete v hribe, tek in supanje na Soči. Ukvarja se z osebnim trenerstvom, veseli ga delo z ljudmi, njegovo delo pa ga osebno dopoljnuje ter se je v tem resnično našel. Svojega dela ne jemlje kot tipično službo, ker v njemu uživa vsak trenutek.

prejšnji članek
Umrl zvezdnik filma Beethoven
Kultura
Umrl zvezdnik filma Beethoven
naslednji članek
Mirela (Šverc komerc): Z vlogo sem doživela igralski razcvet
Svet slavnih
Mirela (Šverc komerc): Z vlogo sem doživela igralski razcvet