franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nekdanji ameriški smučar bo že osmič postal očka!

19. 5. 2021; 05.00
Avtor: K.M.
bode

Bode Miller z ženo Morgan Beck foto: Profimedia

Bode Miller v slabih treh letih v nesreči izgubil hči, dobil tri sinove in danes z ženo naznanil novo nosečnost.

Junija 2018 je smučarski svet pretresla novica, da sta nekdanji ameriški smučar Bode Miller in njegova žena Morgan v tragični nesreči izgubila hči Emmy. 19-mesečna deklica je takrat utonila v sosedovem bazenu, kljub hitremu posredovanju pa ji ni bilo pomoči. Morgan je bila takrat četrtič noseča, oktobra istega leta pa sta se razveselila rojstva zdravega sinčka. 

Par je nekaj mesecev kasneje, avgusta 2019, presenetil z novico, da pričakujeta dvojčka, ki sta se rodila novembra istega leta. Danes pa sta širšo javnost presenetila z novico, da sta spet v veselem pričakovanju. 

"Navdušena sva, da lahko z vami deliva to novico. Pričakujeva dojenčka. Družina nama pomeni vse in navdušena sva, da bo še naprej rastla. Dojenček Miller številka oseb prihaja novembra 2021," je Morgan ob nosečniški fotografiji zapisala na družbenem omrežju. Za revijo People sta sicer še dodala, da je tu njuna zadnja nosečnost. "Ko sva izgubila Emily sva si oba želela še eno deklico. Seveda otroka ne moreš nadomestiti. Vsak najin otrok je poseben. Ko sva dobila dvojčka, sva si rekla, da je to morda to," je za revijo še povedal Bode, njegova žena pa je dodala, da sta se hkrati zavedala, da imata v srcih še prostor za ljubezen. 

To bo sicer že osmi otrok v družini Miller. Bode ima sicer iz prejšnjih bežnih razmerij hči Neesyn Dace in sina Samuela Bodeja, skupaj z Morgan pa imata sina Edwarda Nasha Skana, preminulo hči Emeline "Emmy" Grier, sina Eastona Vaughna Reka in dvojčka Asherja in Aksela.

Bode Miller in Morgan Beck z zdaj tragično preminulo Emmy.

Bode Miller in Morgan Beck z zdaj tragično preminulo Emmy. foto: Profimedia

prejšnji članek
Mirela (Šverc komerc): Z vlogo sem doživela igralski razcvet
Svet slavnih
Mirela (Šverc komerc): Z vlogo sem doživela igralski razcvet
naslednji članek
Lado Bizovičar naj bi spet postal očka
Svet slavnih
Lado Bizovičar naj bi spet postal očka
#obraziavenija
obraziavenija