nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Presenetljiv konec serije Šverc komerc

19. 5. 2021; 10.30
Avtor: K.M.
na granici_Šverc komerc

Šverc komerc foto: Promocijski material

Danes se z malih ekranov poslavlja priljubljena hrvaška serija, v kateri smo slovenski gledalci uživali dobro leto dni. V ponedeljek se s četrto sezono vrača Dobri zdravnik.

Velika uspešnica se po dveh sezonah, druga sezona je tudi zadnja, danes poslavlja z malih ekranov. Serija je postavljala rekorde gledanosti tako na Hrvaškem, med zelo priljubljenimi pa je bila tudi v Sloveniji. Ko so na Hrvaškem končali s snemanjem, tam je bil zadnji del predvajan decembra leta 2019, so številni upali, da se bo serija tudi s tretjo sezono. A se to ni in se ne bo zgodilo. 

"Bilo je prelepo leto in pol. Vse bom zelo pogrešala, v celi izkušnji sem zelo uživala," je po zadnjem delu povedala Barbara Nola, ki je navdušila v vlogi Gordane Štiglić. Pred dnevi je sicer izšla pesniška zbirka Barbarinega moža, za katero je inspiracijo predstavljala ravno igralka. 

Več o tem si lahko preberete TUKAJ >>KLIKNITE<<.

Šverc komerc foto: Promocijski material

Presenetljiv konec 

Že ponedeljkov del je napovedal dejstvo, da se bo v zadnjem delu vse spremenilo. Babica Zorka se je iskreno in čustveno zahvalila svojemu zetu Andriji, ki ga je sicer skozi celotno serijo zatirala. Večna "sovražnika" pa sta si celo skočila v objem. Predzadnji del je bil bolj napet, a se je za prebivalce in policiste Lokvice končal pozitivno. 

Kaj pa zadnji del? Seveda vam ne bomo razkrili vsebine, saj si jo lahko ogledate ob 21. uri zvečer na kanalu Pop TV. Lahko pa namignemo, da se bodo vse zgodbe razpletle. Oboževalci boste spet lahko videli Lidijo (Martina Stjepanović), ki je bila v zadnji sezoni manjkrat prisotna, pričakujete lahko zaroko, pa poroko ... Eden od pomembnih likov pa bo vasico s presenetljivo družbo tudi zapustil. 

prejšnji članek
Navihani Miha do solz nasmejal Sašo
Svet slavnih
Navihani Miha do solz nasmejal Sašo
naslednji članek
Razkrito, zakaj se je Eva Boto tako postarala
Svet slavnih
Razkrito, zakaj se je Eva Boto tako postarala