mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Laura: S sestro sva si kot noč in dan

22. 5. 2021; 08.00
Avtor: J.K.
larisa-in-laura

Larisa in Laura foto: Osebni arhiv

Kandidatka šova Sanjski moški nam je predstavila svojo mlajšo sestro Lariso, ki se je rodila s srčno napako. Kot nam je zaupala, obžaluje, ker ji v težkem obdobju ni bila v oporo.

Laura Beranič ima mlajšo sestro Lariso, ki bo julija dopolnila 20 let. Čeprav je med njima štiri leta razlike, se odlično razumeta. »Sva si pa zelo različni, sva kot noč in dan,« se smeji Laura in pojasni, da sta sicer obe odprti in komunikativni, a da je Larisa bolj flegmatične narave, medtem ko je sama bolj čustvena, odgovorna in resna. »To se pozna tudi pri spoznavanju moških, če recimo odnos ni obetaven, Larisa hitro odreže in gre naprej, medtem ko se jaz navežem in vse skupaj doživljam precej bolj čustveno.«

Larisa se je rodila s srčno napako. foto: Osebni arhiv

Laura je čustvena tudi ob spominih na njuno rano otroštvo. Kot nam je zaupala, s sabo nosi obžalovanje na čas, ko je njihovo družino prizadela sestrina bolezen. Larisa se je namreč rodila s srčno napako, zaradi česar sta bili z mamo veliko zdoma. »Odsotnost njiju dveh me je prizadela. Ravno zaradi tega obdobja sem bila najverjetneje kasneje bolj navezana na očeta,« razmišlja temnolaska in doda, da ni ponosna na čustva, ki so se tedaj porodila v njenem srcu.

»Bila sem ljubosumna, ker sta se ji oče in mama veliko posvečala. Gojila sem zamero, kar danes močno obžalujem. Zelo mi je žal, da ji takrat nisem stala ob strani kot starejša sestra,« sklene Laura, ki si prizadeva, da sedaj kar najbolje opravlja svojo sestrsko vlogo.

Med njima je štiri leta razlike.

Med njima je štiri leta razlike. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Manca Špik delila prelepo fotografijo s hčerko
Svet slavnih
Manca Špik delila prelepo fotografijo s hčerko
naslednji članek
Horoskop: Osvobodite se čustev, ne zadržujte jih v sebi
Horoskop
Horoskop: Osvobodite se čustev, ne zadržujte jih v sebi