profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Čuk Miha Novak dela kot dostavljavec paketov

22. 5. 2021; 10.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
Miha Novak

Miha Novak, Bikini Detectors foto: Dejan Berguš

Miha Novak si je med pandemijo našel novo službo: odšel je čez mejo, kjer dela kot dostavljavec paketov.

Pandemija jo je glasbenikom pošteno zagodla, in ker so ostali brez dohodkov, so se bili mnogi od njih prisiljeni znajti po svoje. Eden teh je tudi član zasedbe Čuki Miha Novak, ki je brez jamranja zavihal rokave in se lotil drugega dela.

»Vedno je v slabem treba najti tudi kaj dobrega. Že takoj, ko se je vse skupaj zaradi koronavirusa podrlo in smo ostali brez nastopov, sem vedel, da se moram čim prej podvizati in poiskati rešitev. Najprej sem se podal v montažo oken in vrat. A sem hitro spoznal, da čeprav imam izkušnje že od doma, to ni delo zame. Tako sem si želel nekaj drugega in čez nekaj dni dobil priložnost za delo čez mejo. Glede na razmere sploh nisem razmišljal in se takoj podal v to. Trenutno sem zaposlen v Avstriji kot dostavljavec paketov. Na začetku je bilo kar naporno, sčasoma pa sem se vpeljal in spoznal, da mi je to delo všeč. Zato res vsako jutro z veseljem vstanem in se odpravim v službo,« razkriva marljivi Miha, ki pa v novi službi doživi tudi marsikatero zanimivo anekdoto.

miha novak. foto: osebni arhiv

»Res je bil zanimiv dogodek, ko sem dostavil paket in so me prepoznali ter si seveda zaželeli fotografijo in CD. Najprej sem bil presenečen, saj si tega res nisem predstavljal, potem pa seveda srečen, da si tega želijo, zato sem jim pozneje želeno tudi dostavil.« Sicer pa kljub vsemu ne počivajo niti Čuki.

»Pred nekaj tedni smo izdali pesem in videospot Kam se želvica je skrila, ki so jo predvsem mladi že osvojili. Nismo pa pozabili niti na tiste malo starejše in kmalu bomo izdali res super skladbo, za katero verjamem, da bo všeč vsem.«

prejšnji članek
Žalostna usoda: Kondi bolan, brez denarja in strehe nad glavo
Svet slavnih
Žalostna usoda: Kondi bolan, brez denarja in strehe nad glavo
naslednji članek
Manca Špik delila prelepo fotografijo s hčerko
Svet slavnih
Manca Špik delila prelepo fotografijo s hčerko
#nasazenazenska
nasazenazenska