900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Indira Ekić: Dobra tri leta nazaj nisem imela za avtobus

21. 5. 2021; 08.00
Avtor: K.M.
DSC_1004

Indira Ekić foto: M24

Iskrena izpoved slovenske vplivnice in nekdanje tekmovalke šova The Biggest Loser Slovenija, ki ostaja zvesta sama sebi.

Indira Ekić, ki jo je slovenska javnost spoznala konec leta 2017 kot tekmovalko prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija, se je po oddaji usmerila v svojo prvo ljubezen - ličila in ličenje. Širša javnost jo je hitro vzljubila in kar hitro je pridobila zavidljivo število sledilcev na družbenih omrežjih. S tem pa so prišle tudi številne ponudbe za promocijo izdelkov, ki pa jih Indira, v večini, ni sprejela. Zdaj je na družbenem omrežju razkrila, zakaj takšna odločitev. Priznala pa je, da včasih ni imela niti za avtobus, a takšnih ponudb vseeno ni sprejela. 

"Nikoli ne bom pozabila. Dobra tri leta nazaj nisem imela za avtobus. V denarnici sem imela 5 evrov. Nisem imela ne izpita, ne avta, zadnjih 5 evrov sem porabila za prevoz do Maribora, da sem lahko naličila nevesto. Verjetno se v tem razlikujem od drugih. Ker tudi takrat, ko sem imela 20 tisoč sledilcev, nisem pristala na neko objavo samo zato, da bi dobila denar. Danes sem ista, make-up mi pomeni vse," je razkrila Indira.

Dodala je še, da njen MASTERCLASS ličenja za začetnice, ni projekt, ki bi ji prinesel ogromno denarja. Kljub temu, da tako verjamejo številni, tudi njena družina. V projekt je vložila veliko denarja, predvsem zato, da so stvari avtomatsko vodene. Po drugi strani pa si želi, da bi se zaradi njenega projekta dekleta naučila ličiti in ličenja in ne želi, da bi šlo zgolj za projekt, ki bi ji prinesel ogromno denarja. 

prejšnji članek
Selena Gomez z vlogo v komični seriji
Svet slavnih
Selena Gomez z vlogo v komični seriji
naslednji članek
Helena Blagne objavilo več kot 30 let staro fotografijo
Svet slavnih
Helena Blagne objavilo več kot 30 let staro fotografijo
#obraziavenija
obraziavenija