Bankomat
Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa ni veljavna? To je razlog

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Pevka Alya se je prvič v življenju zaročila

21. 5. 2021; 05.00
Avtor: K.M.
ALYA - TI Z MANO ZNAŠ - VIDEOSPOT PROMO (14)

Alya in Kristijan Srpčič, ki je v videospotu odigral vlogo njenega zaročenca foto: Promocijski material

Čeprav svoje ljubezensko življenje skrbno živi v svoji zasebnosti, je zdaj javno spregovorila o predanosti do partnerja. Prvič pa se je tudi zaročila, a zaroka v njenem življenju žal ne velja. Preverite, zakaj.

Pevka Alya je to storila skozi svojo najnovejšo pesem Ti z mano znaš, ki govori predvsem o hvaležnosti in predanosti v odnosu do partnerja. "Kako lepo je imeti ob sebi nekoga, ki te res pozna, bere tvoje misli, občutke in mu zaupaš, nekoga ki te pomiri že s samo prisotnostjo ali dotikom… in takoj veš, da bo vse še dobro, njegov objem je tvoje zavetje," je o pesmi še povedala slovenska pevka. 

Alya foto: Promocijski material

Pesem je nastala v sodelovanju s stalno ekipo, s katero Alya sodeluje v zadnjih letih, ustvarjalni proces pa je bil najhitrejši do zdaj, pesem je nastala zelo hitro na relaciji Dalmacija – Slovenija, z Raayjem, ki se podpisuje pod glasbo in Marjetko Vovk, ki je napisala besedilo, so bili v navezi, ko je bila Alya v osrčju Dalmacije.

Videospot so posneli na slovenski Obali, v Fiesi, na krasni lokaciji, ravno prvi dan po sprostitvi ukrepov, ko so se sprostile regije, zato je bilo pri snemanju kar nekaj občinstva iz vse Slovenije.

V zgodbi, ki jo pripoveduje videospot, se priljubljena Alya tudi prvič v življenju zaroči! Vlogo Alyinega zaročenca je zaigral mlad in simpatičen model Kristijan Srpčič.

prejšnji članek
Tako prisrčnega prijatelja ima Petra (Šverc komerc)
Svet slavnih
Tako prisrčnega prijatelja ima Petra (Šverc komerc)
naslednji članek
Kako se pripraviti na meditacijo
Zdravje
Kako se pripraviti na meditacijo