Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Deželak Avdiću pripravil presenečenje

26. 5. 2021; 08.00
Avtor: K.M.
radio-1

Radio 1 foto: Darja Štravs Tisu

Denis Avdić, voditelj najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji, Denis Avdić Showa na Radiu 1, je doživel presenečenje, kot še nikoli!

Radio 1 je tik pred štartom dobrodelne akcije Deželak junak, voditelj Miha Deželak, se bo 2. junija odpravil na dobrodelno pot po Sloveniji. Skupaj s poslušalci bo zbiral denarna sredstva za otroke iz socialno šibkih družin, da bodo lahko šli na morje. bodo vsaj nekaj dni uživali na čisto pravih morskih počitnicah, v katerih ne bo razloga za skrb.

Radio 1 foto: Darja Štravs Tisu



»To je akcija, ki nikoli ne more imet preveč reklame. Rekel sem si, kaj pa če bi še Denis opravil en izziv. Jaz bom itak na poti 10 dni, imel bom veliko izzivov, a ne bi bilo super, da še največja radijska zvezda v Sloveniji naredi nekaj dobrega za to akcijo,« je veselo dejal Deželak.

Denis se je ponudil, da gre lahko na pot namesto njega, a je imel Deželak drugačno idejo.

»Ti boš skočil bungee jumping v kostumu superheroja. Imaš super moč, prepustil se boš in boš poletel. Enkrat moraš tudi ti nekaj takega narediti, saj zmoreš. Ljudje bodo še bolj podprli to akcijo. Naredil boš nekaj za to, da bo akcija še bolj plemenita, ljudje bodo leteli s tabo,« je še dejal Deželak in Denisa »poslal« na Solkanski most.

Radio 1 foto: Darja Štravs Tisu



Seveda se to ni zgodilo. Avdić je s prevezo čez oči in v kostumu superheroja pristal na zelenici pred radijem. Misleč, da skače iz solkanskega mostu, se je v resnici pognal v napihljiv otroški bazenček, napolnjen z vodo. ! Reakcija Deželaka, Anje Ramšak in Jane Morelj, ko so ga zagledali zmedenega in popolnoma premočenega na travi, je bila neprecenljiva. Ampak vsi so se na koncu strinjali, da gre za resnično dober namen. »Slovence pozivamo, da v čim večjem števil pošljemo sms POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919. Vsak SMS in vsak evro šteje, na ta način, ni junak le Deželak, ampak smo junaki vsi, ki bomo otrokom omogočili nekaj dni brezskrbnih počitnic na morju,« so sklenili v en glas.

prejšnji članek
Obeta se film o pop ikoni Cher
Kultura
Obeta se film o pop ikoni Cher
naslednji članek
Robert po koncu Najinih mostov v novem trilerju
Svet slavnih
Robert po koncu Najinih mostov v novem trilerju