Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Legendarni Dino Merlin navdušil oboževalce

1. 6. 2021; 09.00
Avtor: K.M.
dino merlin 1

Dino Merlin foto: Arhiv izvajalca

Legendarni glasbenik Dino Merlin, ki mu pravijo tudi glasbeni čarovnik, ima očitno zelo rad posebno energijo, ki nastane ob prehodu iz meseca v mesec, saj takrat največkrat izda novo pesem, s katero navduši svoje mednarodno občinstvo.

Dino Merlin je konec maja izdal že tretji singel s prihajajočega 12. studijskega albuma z naslovom Jedan dan, jedna noć. 

"Prinašam vam novo pesem, pesem, ki ima v mojem srcu posebno mesto, tako kot resnični dogodek iz mojega življenja, ki me je navdihnil, da sem napisal pesem. To je zgodba o ljubezni, ki nikoli ne umre," so besede, s katerimi je legendarni sarajevski glasbeni virtuoz Dino Merlin pospremil premiero nove pesmi.

Zadnji dan oktobra 2020 je že izdal pesem "Mi", absolutno največjo regionalno uspešnico leta 2020, ki je prvi dan na platformi YouTube dosegla neverjetnih 1,2 milijona ogledov in se zavihtela na vrhove lestvic v vseh državah regije. Podobno eksplozijo je povzročil duet "Pridi" s slovensko zvezdnico in glasbeno umetnico Senidah. Čeprav je bila pesem premierno predvajana na silvestrovo, si je video v samo dveh urah v prednovoletnem času ogledalo 200 tisoč ljudi, do jutra pa je že bil dosežen prvi milijon.

Merlinova zadnja dva singla tako sta na največji streaming platformi dosegla več kot 30 milijonov ogledov in nič manjši uspeh ne pričakuje od nove glasbene poslastice.

"Še vedno ostajam optimističen in upam, da bomo po času, ki je za nami in v katerem na žalost delno še živimo, bili boljši drug do drugega in da se bomo trudili ohraniti samo tiste kozmične energije, ki nas povezujejo pod tem skupnim nebom," je še povedal večkrat nagrajeni kantavtor.

prejšnji članek
Horoskop: Stare zadeve bodo prišle na plano
Horoskop
Horoskop: Stare zadeve bodo prišle na plano
naslednji članek
Indira Ekić se je razvajala s svojim partnerjem
Svet slavnih
Indira Ekić se je razvajala s svojim partnerjem
#nasazenazenska
nasazenazenska