stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lucija Čirović razkrila realnost snemanja oddaje Ribič Pepe

3. 6. 2021; 10.00
Avtor: J.K.
Lucija Ćirović

Lucija Ćirović foto: Mateja J. Potočnik

Zabavna Lucija je svoji publiki pokazala, kako v resnici poteka snemanje oddaje Ribič Pepe, kjer kot ventrilokvistka animira lutko Ronjo.

Igralka, komičarka, lutkarica in ventrilokvistka Lucija Ćirović že vrsto let animira papagaja Kakaduja in lisjaka Foksnerja, lika priljubljene otroške oddaje Ribič Pepe. Ker je novi koronavirus vplival tudi na delo njihove produkcije, oddaje niso mogli snemati kot običajno, torej z otroki, zato se je Pepetu pred kamero pridružila nova lutka, deklica Ronja.

Popolnoma spremenjena pravila so v ekipi prebudila nemalo ustvarjalnosti, s pomočjo katere jim je uspelo ustvariti zanimive in dinamične oddaje. Snemanje z lutkami seveda ni bilo ravno preprosto, saj je bilo potrebno Lucijo, ki jih animira, nenehno skrivati, da je gledalci niso videli. In kako se lotijo tega, da je v kadru videna zgolj lutka? »Na terenu je to zelo naporno. Ves čas smo morali biti ob kakšnih 'plankah', poleg tega so takšni kadri zelo statični,« je pojasnil Igor Ribič, ki se v oddaji prelevi v ribiča Pepeta. 

Kako je vse skupaj videti, pa je pokazala Lucija, ki je na družbenem omrežju objavila kratek videoutrinek, na katerem izvaja animacijo Ronje. Kot lahko vidite, Lucija pred improvizirano kuliso pogrne blazino, na katero leže in se tako skrije pred kamero.

Če vam videoutrinka ne prikaže, si ga lahko ogledate s klikom na: Lucijin posnetek.

prejšnji članek
Hčerka Jennie Garth blestela v doma narejeni maturantski obleki
Svet slavnih
Hčerka Jennie Garth blestela v doma narejeni maturantski obleki
naslednji članek
Najini mostovi: Je Maja hudo zbolela?
Zdravje
Najini mostovi: Je Maja hudo zbolela?