Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezdnica Ko potrka ljubezen tako čestitala svojemu partnerju

5. 6. 2021; 11.00
Avtor: K.M.
Ko potrka ljubezen

Ko potrka ljubezen foto: FOX TV

Hande Erçel in Kerem Bürsin sta zaljubljena tako v seriji kot tudi v resničnem življenju. Tako je lepotička Karemu čestitala za rojstni dan.

Kerem Bürsin je včeraj praznoval svoj 34. rojstni dan, ob tem pa so mu čestitali številni igralski kolegi in soigralci iz serije Ko potrka ljubezen. Med njimi tudi Hande Erçel, ki v seriji igra Edo, parček pa je uradno zaljubljen tudi v resničnem življenju. >>KLIKNITE TUKAJ<<, če želite izvedeti, kako se je začela njuna romanca. 

Hande je Karemu čestitala tudi na Instagramu, kjer je objavila skupno fotografijo, ob njej pa zapisala. "Bodite blizu ljudi, ki dajejo občutek sonca. Vse najboljše najbolj zabavnemu delu mojega življenja. Tako srečna sem, ker te imam." Karem pa se je na zapis že odzval in v komentarjih zapisal: "Moje sonce".

V Turčiji so sicer že pričeli s predvajanjem nove sezone priljubljene serije, v Sloveniji pa med tem v celoti še nismo videli prve. Pop TV, ki je serijo predvajal, zaenkrat še nima podatka o tem, kdaj bi se ta lahko vrnila na mele ekrane. 

prejšnji članek
Nadiya Bychkova uživa v času z družino
Življenjski slog
Nadiya Bychkova uživa v času z družino
naslednji članek
MasterChef: V želji po dokazovanju tekmovanje zapustil favorit
Resničnostni šovi
MasterChef: V želji po dokazovanju tekmovanje zapustil favorit