Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ko potrka ljubezen: Igralka razkrila, kako se je začela romanca

3. 6. 2021; 12.00
Avtor: K.M.
Ko potrka ljubezen

Ko potrka ljubezen foto: FOX TV

Hande Erçel in Kerem Bürsin svojega razmerja ne skrivata več. Igralka, ki je navdušila v vlogi Ede, je zdaj prvič spregovorila o tem, kako se je njuno razmerje pričelo.

Glavna igralca turške serije Ko potrka ljubzen, Hande Erçel in Kerem Bürsin, sta v vlogah Ede in Serkana delovala tako zelo prepričljivo, da sta takoj po začetku predvajanja serije sprožila govorice o zasebnem razmerju. Igralca se na govorice dolgo nista odzvala ali pa sta jih celo zavračala. Šele pred tedni sta uradno potrdila svoje razmerje, o začetku le-tega pa je zdaj prvič za medije spregovorila Hande. 

"Bila sva prijatelja. Bilo je veliko govoric, a bila sva dobra prijatelja, ta odnos pa se je spremenil v ljubezen. Tega ne skrivam več, ničesar nimam za skrivati. Skupaj sva," je povedala med snemanjem oglasa. Dodala je še, da je Karem na drugem snemanju in da se bosta avgusta odpravila na počitnice.

Ravno njune zadnje počitnice pa so bile tudi tiste, zaradi katerih je javnost končno uradno izvedela, da sta par tudi zasebno. Skupaj sta se namreč odpravila na Maldive in od tam objavila tudi skupne fotografije. Več o tem lahko preberete TUKAJ >>KLIKNITE<<

prejšnji članek
Lea Sirk stopila iz svoje cone udobja
Svet slavnih
Lea Sirk stopila iz svoje cone udobja
naslednji članek
Hčerka Jennie Garth blestela v doma narejeni maturantski obleki
Svet slavnih
Hčerka Jennie Garth blestela v doma narejeni maturantski obleki
#nasazenazenska
nasazenazenska