Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lea Sirk stopila iz svoje cone udobja

3. 6. 2021; 05.00
Avtor: K.M.
lea-sirk

Lea Sirk - Always you foto: Ana Gregorič

Prisiljeni glasbeni premor je izkoristila za raziskovanje novega sloga in glasbenega obdobja.

Lea Sirk je zelo kreativna glasbenica, ki se rada giblje po različnih glasbenih področjih. Glasbo vsakodnevno živi, saj jo poučuje, ustvarja in interpretira. Zadnje leto se je posvetila lahko zgolj ustvarjanju in tokrat nam pošilja novo skladbo, za katero pravi:

"V pavzi, ki jo glasbeniki še kar premlevamo in rešujemo, bi zase rekla, da je bila zelo produktivna na področju raziskovanja novega stila in obdobja, v katerem sem bila žal le rojena, razen preko svojih staršev pa ga nisem uspela kaj dosti spoznati. Pred približno dvema letoma sem na glasbenem tujem trgu zasledila, da se vračajo osemdeseta leta in že takrat me je producent pocuknil za rokav, da bi bilo zanimivo kaj narediti v tej smeri. Sploh zato, ker ima on ta stil v malem prstu, jaz pa obožujem hitrejše ritme in barve, ki s tem časom kar dobro sovpadajo," je povedala Sirkova, ki predstavlja pesem Always you. 

Lea Sirk - Always you foto: Ana Gregorič

Najprej v angleškem jeziku, nato pa načrtuje še slovensko različico. Za besedilo in glasbo je poskrbela Lea sama, pod produkcijo pa se podpisuje Tomy Decleque. 

"Always you bi podarila vsem, ki delijo življenje z osebo, ki jo dobesedno živijo. Življenje ob tej osebi ne potrebuje razlag, analiz in pretiranega razmišljanja. Le nasmeh in objem."

prejšnji članek
Miki Vlahovič vam predlaga izlete po Sloveniji
Svet slavnih
Miki Vlahovič vam predlaga izlete po Sloveniji
naslednji članek
Ko potrka ljubezen: Igralka razkrila, kako se je začela romanca
Svet slavnih
Ko potrka ljubezen: Igralka razkrila, kako se je začela romanca
#obraziavenija
obraziavenija