Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ta znana Slovenka ima že več kot milijon sledilcev

7. 6. 2021; 12.00
Avtor: K.M.
maja malnar

Maja Malnar foto: oa

Tak dosežek do zdaj ni uspel še nobeni spletni vplivnici, svetlolaska se tako lahko kosa tudi s svetovnimi zvezdnicami.

Model, spletna vplivnica in nekdanja pevka Maja Malnar, pela je v triu Sexplosion, je dosegla pomemben mejnik v svoji karieri. Na družbenem omrežju Instagram je namreč presegla magično mejo milijona sledilcev, kar do danes ni še uspelo nobeni oziroma nobenemu znanemu Slovencu, ki bi se ukvarjal z ustvarjanjem spletnih vsebin in vsebin za družbena omrežja. 

"Hvala, ker ste omogočili, da sem najbolj srečno dekle na svetu in da ste tu z mano v dobrih in slabih trenutkih, na potovanjih in modnih avanturah, vsak dan v letu. Za mano so leta in leta trdega dela, zdaj pa sem brez besed," je ob tem zapisala na družbenem omrežju. 

Maji je dosegla velik uspeh, vseeno pa ni edina znana Slovenka z več kot milijonom sledilcev na tem družbenem omrežju. Nogometaš Jan Oblak ima nekaj več kot milijon in pol sledilcev, nekdanja prva dama Združenih držav Amerike Melania trump nekaj več kot 5 milijonov in 300 tisoč sledilcev, košarkar Luka Dončić več kot 5 milijonov 800 tisoč sledilcev. Če je verjeti njenim trditvam, pa je Slovenka oziroma oseba, ki ima korenine v Sloveniji, ena izmed najbolj znanih pornozvezdnic na svetu. Lana Rhoades je namreč v enem izmed svojih videoposnetkov izjavila, da prihaja iz Slovenije. Lana ima na Instagramu skoraj 16 milijonov sledilcev. 

prejšnji članek
Tedenski horoskop: priznajte si resnične lastnosti in prioritete
Horoskop
Tedenski horoskop: priznajte si resnične lastnosti in prioritete
naslednji članek
Po šovu: Pet skrivnostnih tekmovalcev na skupno pot?
Resničnostni šovi
Po šovu: Pet skrivnostnih tekmovalcev na skupno pot?