GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nives Orešnik se ne obremenjuje s svojo poletno postavo

7. 6. 2021; 09.00
Avtor: J.K.
Nives Orešnik

Nives Orešnik foto: Instagram

Preverite, zakaj Nives poudarja, da je to, kako bo videti na plaži, njena zadnja skrb.

Nekdanja misica, model in osebna trenerka Nives Orešnik je spletnim prijateljem pojasnila, da v vsako poletje stopi neobremenjena, dobre volje, samozavestna, brez slabe vesti ali je uspela izpolniti pričakovanja družbe, hkrati je vsako leto tudi brez večjih pričakovanj, kot so denimo, da si želi še eno poletje preživeti zdrava in zadovoljna v svoji koži.

Nives Orešnik foto: Osebni arhiv

»Iskreno mi je vseeno ali so moderne velike zadnjice ali suhe noge, ali je moderno biti zagorel ali ne. Tudi letos se na plaži ne bom primerjala z drugimi in tudi Instagram fotografije me ne bodo obremenjevale. Zakaj? Ker sem se tako odločila in ker si želim v poletju uživati. In zame je užitek to, da bom lahko poležavala na soncu in supala, šla športat v lepem vremenu, se odpravila na veliko izletov in odkrivala nove destinacije, da bom preživela več časa z družino in prijatelji, da ne bom slabe volje glede tega ali sem naredila vse treninge, dovolj pazila na prehrano, ali mi je uspelo 'prigarati' poletno zadovoljstvo in samozavest,« je na družbenem omrežju povzela svoje misli Nives in zaključila, da je to, kako je videti v poletnih mesecih, njena zadnja skrb, saj za svojo postavo marljivo skrbi tekom celega leta.

»Ker to delam zase in ne za plažo in za druge, ki me tam gledajo (verjetno me tudi ne, ker vsi uživajo v svojih dopustih), ne za fotografije za Instagram, ne za to, da se bom drugim dokazala, niti ne zato, da bi druge motivirala - preprosto zato, ker zdravo živim zase in ker se v zdravem telesu najbolje počutim in znam v njem uživati.«

prejšnji članek
Patricia Pangeršič: Mislila sem, da so mi odpovedale noge in roke
Svet slavnih
Patricia Pangeršič: Mislila sem, da so mi odpovedale noge in roke
naslednji članek
Adam si česa takega ni upal predstavljati
Resničnostni šovi
Adam si česa takega ni upal predstavljati