banane, trgovina Svet24.si

V Gradcu med bananami strupen pajek, prodajalka ...

dež, naliv, dežnik Svet24.si

Grozijo novi nalivi, konec tedna bo sončen

čredna imunost, koronavirus, epidemija, covid Svet24.si

Stanje se slabša, tudi včerajšnja ...

stane granda-pl Reporter.si

Granda: V imenu svobodne LGBT ljubezni je dovoljen...

20210716-01071570 Necenzurirano

Šircelj bi odprl Slovenijo tujim loterijskim ...

lady-piknik Manca Špik Njena.si

Manca Špik v kopalkah zažiga ob bazenu

Kaja Grozina in Jaka Hafner Njena.si

Ljubezen po domače: Kaja srečno zaljubljena

Teatralni šolski nastop 12-letnika postal viralen
| J.K.

Teatralni šolski nastop 12-letnika postal viralen

Trevor Bolling, Tara McCord Singley

Trevor iz Alabame je postal pravi hit, potem ko je njegova učiteljica na družbenem omrežju objavila utrinek zaključne slovesnosti, na kateri so šestošolci prepevali pesem 'I’m Good'. Poglejte si to neobremenjeno dušico, prepričani smo, da vam bo polepšal dan!

Pred dnevi se je na ameriški osnovni šoli Dothan v Alabami odvila zaključna slovesnost, na kateri so učenci šestega razreda pred starši nastopili s prepevanjem pesmi 'I’m Good'. Medtem ko se je večina otrok med nastopom ni najbolje počutila in so zaradi nelagodja komajda odpirali usta, pa je veliko teatralno nasprotje predstavljal simpatični Trevor Bolling. 12-letnik je namreč na odru sproščeno užival in ob prepevanju izvajal spontano koreografijo, ki jo je dopolnjeval s teatralno mimiko in izraznimi gibi. Deček je nemudoma pritegnil pozornost publike, prava eksplozija odziva pa se je odvila, ko je njegova učiteljica Tara Singley utrinek nastopa objavila na Facebooku.

Kot je pojasnila dečkova mati Gemma Bolling, video lepo prikazuje sinovo teatralno osebnost. Trevor namreč obiskuje tečaj dramske igre in se je že pojavil v nekaj gledaliških predstavah. »Res je prikupno trapast. Nisem pa vedela, da bo to naredil … Vse te plesne gibe je improviziral,« je za časopis Eagle razložila mati, učiteljica Erin Woodham pa je dodala, da Trevor tudi sicer nenehno nastopa.

»Takšen je tudi v resnici, po duši je namreč zelo svoboden in neodvisen. On je eden izmed tistih redkih učencev, ki želijo biti to, kar so. Njemu ob vsem tem ni bilo pomembno, kaj si mislijo drugi, on je le želel izraziti sebe in to je tisto, kar si tudi mi želimo za svoje učence,« je povzela misli učiteljica in zaključila, da ni potrebe, da bi mladina sledila temu, kar vidijo na družbenih omrežjih, največ bodo naredili, če bodo prisluhnili sebi, se izvili iz krča in si dovolili pokazati svoj pravi jaz.