mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Teatralni šolski nastop 12-letnika postal viralen

9. 6. 2021; 11.00
Avtor: J.K.
Trevor Bolling

Trevor Bolling foto: Tara McCord Singley

Trevor iz Alabame je postal pravi hit, potem ko je njegova učiteljica na družbenem omrežju objavila utrinek zaključne slovesnosti, na kateri so šestošolci prepevali pesem 'I’m Good'. Poglejte si to neobremenjeno dušico, prepričani smo, da vam bo polepšal dan!

Pred dnevi se je na ameriški osnovni šoli Dothan v Alabami odvila zaključna slovesnost, na kateri so učenci šestega razreda pred starši nastopili s prepevanjem pesmi 'I’m Good'. Medtem ko se je večina otrok med nastopom ni najbolje počutila in so zaradi nelagodja komajda odpirali usta, pa je veliko teatralno nasprotje predstavljal simpatični Trevor Bolling. 12-letnik je namreč na odru sproščeno užival in ob prepevanju izvajal spontano koreografijo, ki jo je dopolnjeval s teatralno mimiko in izraznimi gibi. Deček je nemudoma pritegnil pozornost publike, prava eksplozija odziva pa se je odvila, ko je njegova učiteljica Tara Singley utrinek nastopa objavila na Facebooku.

Kot je pojasnila dečkova mati Gemma Bolling, video lepo prikazuje sinovo teatralno osebnost. Trevor namreč obiskuje tečaj dramske igre in se je že pojavil v nekaj gledaliških predstavah. »Res je prikupno trapast. Nisem pa vedela, da bo to naredil … Vse te plesne gibe je improviziral,« je za časopis Eagle razložila mati, učiteljica Erin Woodham pa je dodala, da Trevor tudi sicer nenehno nastopa.

»Takšen je tudi v resnici, po duši je namreč zelo svoboden in neodvisen. On je eden izmed tistih redkih učencev, ki želijo biti to, kar so. Njemu ob vsem tem ni bilo pomembno, kaj si mislijo drugi, on je le želel izraziti sebe in to je tisto, kar si tudi mi želimo za svoje učence,« je povzela misli učiteljica in zaključila, da ni potrebe, da bi mladina sledila temu, kar vidijo na družbenih omrežjih, največ bodo naredili, če bodo prisluhnili sebi, se izvili iz krča in si dovolili pokazati svoj pravi jaz.

prejšnji članek
MasterChef: Tako Dušan pomaga reševati življenja
Resničnostni šovi
MasterChef: Tako Dušan pomaga reševati življenja
naslednji članek
Sanjski moški je bil prava atrakcija
Resničnostni šovi
Sanjski moški je bil prava atrakcija