utopitev, roka Svet24.si

15-letnik med plavanjem izginil pod gladino, ...

mejni prehod, dragonja, turisti Svet24.si

Ljubljančanka zase in mladoletnega sina na meji ...

tonin-novak-ljudmila_bobo Reporter.si

V NSI panika zaradi padca v anketah, nekateri bi ...

ljubljana, epidemija, koronavirus, covid-19, zaščitne maske Svet24.si

Alojz Ihan s tesnobo pričakuje jesen. Kdaj se bo ...

20200923-01026932 Necenzurirano

Koliko milijonov za blato in koliko za Vizjakove ...

Ötzi Wikipedia Odkrito.si

Ötzijevo prekletstvo

bruno (2) Njena.si

MasterChef: Bruno bo z nagrado obdaril tudi Žiga

Trendi ličenja oči za poletje 2021
| Revija Zvezde Lady

Trendi ličenja oči za poletje 2021

Kakšne so smernice za tople mesece?, dreamstime

Za prihajajoče mesece obrišite prah s palet s senčili za oči in črtal, saj bodo poletje preplavile barve, bleščice in celo nalepke za veke, s katerimi se izognete klasičnemu ličenju. Poglejmo podrobneje.

Modro črtalo na notranjosti spodnje veke

V modo se ponovno vrača moder 'eyeliner', ki je bil z nami že v 90. letih prejšnjega stoletja. Modro črtalo je odlična izbira, kadar se vam mudi, nanesite pa ga na notranji del spodnje veke, medtem ko ga zgoraj kombinirajte s črnim črtalom in zabrisanim senčilom. Minimalistično, vendar poživljajoče.

Bleščeče in pastelno

Bleščice so sicer vedno na sporedu med prazniki, letos pa bodo kraljevale tudi poleti. Seveda ne pretiravajte s količino, ampak z blazinicami prstov na veke nežno nanesite svetel, skoraj prozoren odtenek senčila z bleščicami, zelo narahlo in ravno toliko, da bo vaš pogled dobil kanček glamurja.

Foto: Revija Liza Maja - Ličenje oči 2021

Ose napadajo

Kombinacija črne in rumene je zelo močna, simbolizira lahko celo napadalnost, vendar v minimalnih količinah deluje zelo energično. Zgodnjo veko najprej obrobite s črnim črtalom in v zunanjem kotičku potegnite zavihek navzgor, nato pa z rumenim črtalom narišite še za kanček debelejšo linijo, ki sledi črni in se prav tako konča z zavihkom. Uporabite vodoodporna črtala, da bo videz zdržal več ur.

Uporabite nalepke

Težko narišete že ravno črto, kaj šele, da bi eksperimentirali z bolj umetelnimi podvigi na vekah? Tudi tu lepotna industrija ponuja rešitev, in sicer nalepke. Pravzaprav gre za začasne tatuje, ki na vekah zdržijo tudi do 16 ur ter omogočajo preprost nanos in odstranitev. Če želite biti v koraku z letnim časom, so cvetlični motivi prava izbira!