stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Trendi ličenja oči za poletje 2021

11. 6. 2021; 01.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
poletno ličenje, podlaga, puder, lička

Kakšne so smernice za tople mesece? foto: Dreamstime

Za prihajajoče mesece obrišite prah s palet s senčili za oči in črtal, saj bodo poletje preplavile barve, bleščice in celo nalepke za veke, s katerimi se izognete klasičnemu ličenju. Poglejmo podrobneje.

Modro črtalo na notranjosti spodnje veke

V modo se ponovno vrača moder 'eyeliner', ki je bil z nami že v 90. letih prejšnjega stoletja. Modro črtalo je odlična izbira, kadar se vam mudi, nanesite pa ga na notranji del spodnje veke, medtem ko ga zgoraj kombinirajte s črnim črtalom in zabrisanim senčilom. Minimalistično, vendar poživljajoče.

Bleščeče in pastelno

Bleščice so sicer vedno na sporedu med prazniki, letos pa bodo kraljevale tudi poleti. Seveda ne pretiravajte s količino, ampak z blazinicami prstov na veke nežno nanesite svetel, skoraj prozoren odtenek senčila z bleščicami, zelo narahlo in ravno toliko, da bo vaš pogled dobil kanček glamurja.

Ličenje oči 2021 foto: Revija Liza Maja

Ose napadajo

Kombinacija črne in rumene je zelo močna, simbolizira lahko celo napadalnost, vendar v minimalnih količinah deluje zelo energično. Zgodnjo veko najprej obrobite s črnim črtalom in v zunanjem kotičku potegnite zavihek navzgor, nato pa z rumenim črtalom narišite še za kanček debelejšo linijo, ki sledi črni in se prav tako konča z zavihkom. Uporabite vodoodporna črtala, da bo videz zdržal več ur.

Uporabite nalepke

Težko narišete že ravno črto, kaj šele, da bi eksperimentirali z bolj umetelnimi podvigi na vekah? Tudi tu lepotna industrija ponuja rešitev, in sicer nalepke. Pravzaprav gre za začasne tatuje, ki na vekah zdržijo tudi do 16 ur ter omogočajo preprost nanos in odstranitev. Če želite biti v koraku z letnim časom, so cvetlični motivi prava izbira!

prejšnji članek
5 namigov za hitro čiščenje žara
Kulinarika
5 namigov za hitro čiščenje žara
naslednji članek
Koencim Q10 – čudežna snov, ki  skrbi za večno mladost …
Zdravje
Koencim Q10 – čudežna snov, ki skrbi za večno mladost …