stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Tjaša Fajdiga je spoznala Eltona Johna

12. 6. 2021; 05.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
tjasa fajdiga

Tjašo je žirija poslala v finale. foto: POP TV/Miro Majcen

Tjaša Fajdiga je končala šolanje v tujini, kjer je med drugim spoznala celo Eltona Jona, zdaj pa nadaljuje glasbeno kariero v Sloveniji.

Tjašo Fajdiga smo spoznali, ko je leta 2018 nastopila v šovu Slovenija ima talent in bila ena izmed finalistk. Pravi, da je bila to zanjo zelo dobra izkušnja, od takrat pa se je v njenem življenju marsikaj zgodilo. Med drugim je zaključila šolanje v Amsterdamu in magistrirala v Veliki Britaniji na Kraljevi akademiji, kjer je študiral tudi zvezdnik Elton John. Svetovno legendo pa je imela čast spoznati tudi v živo, saj se je Elton udeležil enega izmed njihovih predavanj.

Tjaša Fajdiga foto: Tamara Vidmar

»Tisti dan je bil zelo poseben. Vsi smo morali pokazati svoje torbice, telefonov nismo smeli imeti pri sebi, da ne bi slučajno kdo fotografiral. Potem je prišel k nam, se predstavil in nas pozdravil. Dal nam je predvsem nekaj praktičnih nasvetov, eden izmed teh je bil, da moramo veliko vaditi, predvsem pa več, kot je vadil on, ko je bil mlad. Rekel nam je še, naj se ne drogiramo, da to pa ni v redu.« Dejala je še, da je bil njegov videz precej hipsterski, saj je bil ves v belem, obute pa je imel rdeče telovadne copate. Tjaša, ki njegovih nasvetov ne bo pozabila, zdaj kariero nadaljuje v Sloveniji, pravkar pa je izdala tudi novo pesem Čas te bo pokril.

Tjasa Fajdiga

Tjasa Fajdiga foto: Zvezde Lady

prejšnji članek
Matt LeBlanc z očetom na bojni nogi
Svet slavnih
Matt LeBlanc z očetom na bojni nogi
naslednji članek
Enostaven recept za gladka stopala
Zdravje
Enostaven recept za gladka stopala
#obraziavenija
obraziavenija