Tara R Svet24.si

Primer male Tare, ki so jo po enem letu našli na ...

rešilec Svet24.si

V Mariboru odjeknila eksplozija, poškodovana ena ...

Mitja Okorn Svet24.si

Avtor dokumentarca o covidnih bolnikih "v šoku"

igor zorcic bobo1 Reporter.si

Igor Zorčič bo ustanovil stranko do konca leta, ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Lepo je biti minister Dikaučič #kolumna

Jan Knez Njena.si

Bo Jan kljub porazu ostal na Kmetiji

mandaric Ekipa24.si

BOMBA vseh BOMB!!! Kdo bo NOVI ŠPORTNI DIREKTOR ...

Tjaša Fajdiga je spoznala Eltona Johna
| Revija Zvezde Lady

Tjaša Fajdiga je spoznala Eltona Johna

Tjašo je žirija poslala v finale., POP TV/Miro Majcen

Tjaša Fajdiga je končala šolanje v tujini, kjer je med drugim spoznala celo Eltona Jona, zdaj pa nadaljuje glasbeno kariero v Sloveniji.

Tjašo Fajdiga smo spoznali, ko je leta 2018 nastopila v šovu Slovenija ima talent in bila ena izmed finalistk. Pravi, da je bila to zanjo zelo dobra izkušnja, od takrat pa se je v njenem življenju marsikaj zgodilo. Med drugim je zaključila šolanje v Amsterdamu in magistrirala v Veliki Britaniji na Kraljevi akademiji, kjer je študiral tudi zvezdnik Elton John. Svetovno legendo pa je imela čast spoznati tudi v živo, saj se je Elton udeležil enega izmed njihovih predavanj.

Foto: Tamara Vidmar - Tjaša Fajdiga

»Tisti dan je bil zelo poseben. Vsi smo morali pokazati svoje torbice, telefonov nismo smeli imeti pri sebi, da ne bi slučajno kdo fotografiral. Potem je prišel k nam, se predstavil in nas pozdravil. Dal nam je predvsem nekaj praktičnih nasvetov, eden izmed teh je bil, da moramo veliko vaditi, predvsem pa več, kot je vadil on, ko je bil mlad. Rekel nam je še, naj se ne drogiramo, da to pa ni v redu.« Dejala je še, da je bil njegov videz precej hipsterski, saj je bil ves v belem, obute pa je imel rdeče telovadne copate. Tjaša, ki njegovih nasvetov ne bo pozabila, zdaj kariero nadaljuje v Sloveniji, pravkar pa je izdala tudi novo pesem Čas te bo pokril.