favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kakšen je Jurij Zrnec, ko se razburi?

14. 6. 2021; 09.00
Avtor: K.M.
jurij-zrnec, ja-chef

Jurij Zrnec foto: Marko Vavpotič

V novi originalni humoristični seriji Ja, Chef!, ki 17. junija prihaja na kanal pretočnih vsebin Voyo, boste lahko igralca Jurija zrneca spremljali v vlogi koleričnega in glasnega kuharskega mojstra. Kakšen pa je, ko se razburi v resničnem življenju?

"Kuharski mag, nadbog svetovne kulinarike, lastnik najdražjega seta nožev na svetu, trikrat bivšega moža, svetovni prvak v tuljenju, zmerjanju, metanju zelenjave ...," to so besede, s katerimi je voditeljica Ota Roš na medijski predstavitvi nove humoristične serije predstavila lik Ljubomirja Bohinca, v čevlje katerega je stopil Jurij Zrnec. Ta je ob tem priznal, da sam v restavracijah ni zbirčen in da redko zavrne jed. "Mislim, da sem samo enkrat v življenju zavrnil jed, ker je bilo resnično toliko blata na rukoli, drugače sem zelo toleranten človek, miren. Se pa razvije tudi ta črna plat." 

In kakšen je Jurij, ko se razburi? "Hujši kot on (Ljubomir Bohinc), ko se razburim, ni fajn, ampak se redko zgodi."

Jurij Zrnec foto: Marko Vavpotič

Je pa igralec dodal, da mu je bilo na snemanju zaradi vseh kletvic, žaljivk in koleričnega obnašanja njegovega lika večkrat tudi hudi. "Res hudo mi je bilo za Mateja Puca, ker sem v enem delu zelo grd do njega, ko smo nehali snemati, mi je šlo res na jok. Še naslednji dan sem ga klical in se mu opravičeval. Malo osebno to vzamemo igralci, ker daš sebe notri. Ni mi fajn, pa tudi ne maram ljudi, ki se name derejo."

prejšnji članek
Horoskop: Odprlo se vam bo več poti, a nujno sledite srcu
Horoskop
Horoskop: Odprlo se vam bo več poti, a nujno sledite srcu
naslednji članek
Dopustniški mir Špele Grošelj zmotila znana voditlejica
Svet slavnih
Dopustniški mir Špele Grošelj zmotila znana voditlejica