Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenska pevka ujeta v objemu znanega hrvaškega glasbenika

14. 6. 2021; 07.00
Avtor: K.M.
nina-donelli, femme-fatale-2021

Nina Donelli, Femme Fatale 2021 foto: M24

Je slovenska pevka kmalu po vstopu v samsko življenje že našla novo srečo. Tokrat v objemu hrvaškega glasbenika?

Slovenska pevka Nina Donelli je pretekli vikend že petič nastopila na CMC festivalu, ki je tradicionalno potekal v hrvaških Vodicah. Poleg koncertnega dela festivala so se povabljeni in izvajalci zabavali tudi na zabavi, ki je sledila. Med njimi je uživala tudi naša Nina, ki je pred kratkim svoj status veze spremenila v »samska«. Zdaj pa jo hrvaški mediji že povezujejo s hrvaškim glasbenikom, Borisom Rogoznico

Nina je tokrat skupaj z Giuilianom predstavljala aktualen duet z naslovom Žali nas more. »Srečna sem do neba, ker smo končno stali na odru ... Še zdaj se mi zdi, kot da sem sanjala ... Energija v Vodicah je bila fenomenalna in komaj čakam ter upam, da bomo kmalu lahko nastopali na tako velikih odrih. Mislim, da nam vsem pošteno manjka druženje, zabava, predvsem pa glasba,« je o nastopu povedala Nina, ki pa ni bila preveč zgovorna o tem kaj se je dogajalo na uradni zabavi po festivalu.

Nina se je namreč na zabavi znašla v objemu pevca Borisa Rogoznice. Menda naj bi padel tudi prvi poljubček. Boris se je na družbenih mrežah pohvalil s fotografijo s seksapilno Nino. Nina je pred leti že skoraj našla ljubezen pri naših južnih sosedih, ko je bila v vezi z igralcem Ivanom Hercogom. Naj kot zanimivost omenimo, da je bil Boris do lanskega leta poročen z igralko in voditeljico Doris Pinčić, ki je ravno s Hercogom zaigrala v naslovni vlogi v seriji Larina izbira. 

prejšnji članek
Dopustniški mir Špele Grošelj zmotila znana voditlejica
Svet slavnih
Dopustniški mir Špele Grošelj zmotila znana voditlejica
naslednji članek
Nives Orešnik spet našla srečo
Svet slavnih
Nives Orešnik spet našla srečo