vojaški škornji, slovenska vojska, Svet24.si

Vedno več sindikatov napoveduje ustavno presojo ...

Gabby Petito, Brian Laundrie Svet24.si

Ni je več: kje je 22-letnica, ki je z zaročencem...

vojko1 Svet24.si

Vojko ni takšna baraba kakor Maks

miran mihelic-facebook2 Reporter.si

Nepotizem in klientelizem v državni agenciji: od ...

božo-dimnik Necenzurirano

Vsa naključja Boža Dimnika #komentar

Monaška princesa Charlene in Albert Monaški Odkrito.si

Na dan prihaja drugačna resnica o nesrečni ...

kubiak Ekipa24.si

Takole je Poljak skočil na URNAUTA! Poglejte si ...

Slovenska pevka ujeta v objemu znanega hrvaškega glasbenika
| K.M.

Slovenska pevka ujeta v objemu znanega hrvaškega glasbenika

Nina Donelli, Femme Fatale 2021, M24

Je slovenska pevka kmalu po vstopu v samsko življenje že našla novo srečo. Tokrat v objemu hrvaškega glasbenika?

Slovenska pevka Nina Donelli je pretekli vikend že petič nastopila na CMC festivalu, ki je tradicionalno potekal v hrvaških Vodicah. Poleg koncertnega dela festivala so se povabljeni in izvajalci zabavali tudi na zabavi, ki je sledila. Med njimi je uživala tudi naša Nina, ki je pred kratkim svoj status veze spremenila v »samska«. Zdaj pa jo hrvaški mediji že povezujejo s hrvaškim glasbenikom, Borisom Rogoznico

Nina je tokrat skupaj z Giuilianom predstavljala aktualen duet z naslovom Žali nas more. »Srečna sem do neba, ker smo končno stali na odru ... Še zdaj se mi zdi, kot da sem sanjala ... Energija v Vodicah je bila fenomenalna in komaj čakam ter upam, da bomo kmalu lahko nastopali na tako velikih odrih. Mislim, da nam vsem pošteno manjka druženje, zabava, predvsem pa glasba,« je o nastopu povedala Nina, ki pa ni bila preveč zgovorna o tem kaj se je dogajalo na uradni zabavi po festivalu.

Nina se je namreč na zabavi znašla v objemu pevca Borisa Rogoznice. Menda naj bi padel tudi prvi poljubček. Boris se je na družbenih mrežah pohvalil s fotografijo s seksapilno Nino. Nina je pred leti že skoraj našla ljubezen pri naših južnih sosedih, ko je bila v vezi z igralcem Ivanom Hercogom. Naj kot zanimivost omenimo, da je bil Boris do lanskega leta poročen z igralko in voditeljico Doris Pinčić, ki je ravno s Hercogom zaigrala v naslovni vlogi v seriji Larina izbira.