kolo, kolesar, tovornjak, splošna, simbolična Svet24.si

Groza na Glavarjevi cesti v Komendi

foto Monika Vranič 2 Svet24.si

FOTO: 25-letna Monika odšla peš od doma in ...

hitri test, keele, študenti Svet24.si

V študentsko leto s pogojem PCT

karl erjavec pl 5 Reporter.si

Erjavec za uničenje Desusa krivi poslance, ...

matej tonin oklepnik tank tw mors Necenzurirano

Od ZDA za 30 milijonov kupili oklepnike, ki so ...

SEVERINA Odkrito.si

Severina: Afera s črnogorskim mafijašem?

sveca Ekipa24.si

Tragično: v grozljivi prometni nesreči je ...

Znani obrazi pokazali svoje zaupanje pravi dami
| K.M.

Znani obrazi pokazali svoje zaupanje pravi dami

Tilen Lotrič, Sašo Radej

Na tradicionalnem pikniku, ki ga je v Zajčji dobravi ob upoštevanju varnostnih navodil priredila revija Lady, tudi letos niso manjkali slavni in zabavni obrazi, ki so si za to priložnost nadeli edinstvena pokrivala, ki so bila znova v središču pozornosti.

Zvezdniki navdušili s svojimi pokrivali

Na koncu so tudi letos izbrali najbolj domiseln ženski klobuk, naslov je pripadel pevki Regini, ki ga je izdelala sama in se ob tem tudi poškodovala, med moškimi klobuki pa je največ pozornosti požel pevec Tilen Lotrič, ki se je piknika udeležil s turbanom na glavi. Razlog za njegovo odločitev lahko najdete TUKAJ >>KLIKNITE<<.

Foto: M24 - Tilen Lotrič, Regina, Anaya Paynich

Podelili so tudi nagrade v kategoriji najboljšega otroškega klobuka, ki je šel v roke Anaye Paynich, hčerke Anna Paynich. Anaya je klobuk izdelala sama. Najboljši skupinski klobuk pa si je izdelala ekipa Radia Antena.

Preostale klobuke si lahko ogledate TUKAJ >>KLIKNITE<<.

Bogat spremljevalni program

Prireditev je tokrat povezovala simpatična aktualovka Ajda Mlakar, za animacijo najmlajših je s svojim programom in pravljičnimi junaki poskrbela Vila Eksena, za dobro glasbo pa so poskrbeli Sam's Fever, Zvita feltna, Tilen Lotrič in Dejan Dogaja. Za glasbeno podlago pa je skozi celotno popoldne in večer poskrbel tudi DJ Rogovilc.

Foto: Marko Vavpotič - Dejan Dogaja

Foto: Sašo Radej - Zvita feltna

Foto: Sašo Radej - Vila Eksena s pravljično predstavo

Navdušeni nad druženjem

Piknik je bil odlična priložnost za druženje na prostem, kar so izkoristili številni znani obrazi. Med drugim se je piknika udeležil tudi Damjan Murko z družino, tekmovalke Sanjskega moškega, slednji se je za svojo odsotnost opravičil, tekmovalci in vsi trije finalisti šova MasterChef, opazili smo tudi nekaj tekmovalcev iz preteklih sezon, pa številni glasbeniki, kot so Jan Plestenjak, Regina, Manca Špik, Alenka in Tinkara iz Bepop, Katarina Mala, Vili Resnik, Miki Vlahkovič z ženo in hčerko, v dobri glasbi je užival celo legendarni Alfi Nipič. 

Foto: M24 - Dejan Krajnc in Alfi Nipič

Foto: M24 - Jan Plestenjak, Katarina Mala

#zaupamlady

Včeraj pa se je na prodajnih policah pričela tudi prodaja čisto nove številke revije Lady, ki je na slovenskem trgu prisotna že celih 31 let, včeraj pa je tudi opustila dvojno poimenovanje (Zvezde/Lady). Širšo javnost so spremembi imena obvestili s kampanjo, ki so jo poimenovali #zaupamlady, izraža pa tisto, na kar so ustvarjalci revije najbolj ponosni - zaupanje.

Več utrinkov najdete v spodnji fotogaleriji: