Urban Purgar Svet24.si

Purgar zaradi nasilništva v zapor

dominik branimir bilobrk Svet24.si

Je pogrešani 24-letnik poskušal preplavati ...

cepljenje Svet24.si

Obvezno cepljenje da ali ne? Trije pravniki ...

brecelj hojs pl Reporter.si

Podel napad SDS na Erika Breclja: kirurg, ki ...

ivan kenda-pl Necenzurirano

Dopoldne je šef občinske uprave, popoldne dela ...

kmetija Njena.si

Kmetija: Si je očrnjena Maria oprala ime?

zahovic mm Ekipa24.si

ZLATKO ZAHOVIĆ o razmerah v LJUDSKEM VRTU: Da, z ...

Tekmovalec MasterChefa očaral Laro Goršek Kos?
| J.K.

Tekmovalec MasterChefa očaral Laro Goršek Kos?

Lara Goršek Kos, Nejc Simčič

Tekmovalec letošnje sezone šova MasterChef Robert Anže Blažič je na plesišču tako spretno sukal Laro Goršek Kos, da ju je bilo veselje gledati.

Opazili smo, da so se na Pikniku pod klobuki revije Lady nekateri tekmovalci šova MasterChef smukali okoli deklet sanjskega moškega. Medtem ko je Bruno veselo klepetal z dekleti iz Marynega klana, je bil Anže veliko bolj pogumen, saj je po plesišču spretno zavrtel vedno bolj elegantno Laro Goršek Kos. Sta se simpatična plesalca poznala že od prej ali se je iskrica naklonjenosti med njima prižgala na pikniku?

Foto: njena.si - Anže in Lara

»Že prej sva si pisala prek socialnih omrežij, a nič posebnega. Zares sva se spoznala na Lady pikniku, kjer me je povabil na ples, v čemer res uživam, sploh, ker dec zna plesat,« nam je v svojem stilu zaupala Lara. Hmmm, torej energija med njima ni zgolj plod naše bujne domišljije? »Na prvi pogled je izjemno simpatičen mlad moški in kaj pa veš, morda pa se kdaj bolje spoznava,« je bila diplomatska Lara.

No, mi vsekakor upamo, da se bosta še večkrat zasukala takole, kot ju lahko vidite na spodnjem videoutrinku, ki je nastal, ko smo se vam v živo javili iz dogodka ...