Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Oboževalci jezni na Billie Eilish. To ji očitajo

19. 6. 2021; 05.00
Avtor: R.T.
Billie Eilish

Billie Eilish foto: Instagram (osebni profil)

19-letna pevka Billie Eilish je razjezila in razočarala oboževalce, zaradi česar je izgubila na tisoče sledilcev na svojem Instagram profilu.

Pevka je namreč pred kratkim izdala videospot za pesem Lost Cause, v katerem v majici z globokim dekoltejem in kratkimi hlačami s prijateljicami pleše in skače po postelji, oboževalci pa so ji očitali, da za promocijo svojega videa izkorišča status LGBT skupnosti.

Billie je prilila olje na ogenj, ko je objavila fotografijo, na kateri pozira z dekleti. "Obožujem dekleta," je zapisala pod objavo, številni pa so v komentarjih izrazili prepričanje, da se je Billie končno razglasila za članico LGBT + skupnosti. Nekaj dni kasneje so jo posneli s 30-letnim Matthewom, s katerim naj bi bila v zvezi, oboževalci pa so bili besni.

"Vrnem vsa oblačila z njenim likom, ne morem verjeti, kakšna je," "Billie ni takšna, kot jo poznamo," "Preveč se je spremenila," je le nekaj od negativnih komentarjev .

Nato je pevka objavila selfie (sl. sebek) in zapisala, da je utrujena.  "Tudi mi smo Billie", "Še vedno smo jezni","Ljudje so jezni nate",  je samo nekaj komentarjev pod objavo, ki je zbrala 11,5 milijona všečkov.

prejšnji članek
Tako predan poslu je David Urankar
Svet slavnih
Tako predan poslu je David Urankar
naslednji članek
Timijan za pogum in očiščevanje
Zdravje
Timijan za pogum in očiščevanje