banane, trgovina Svet24.si

V Gradcu med bananami strupen pajek, prodajalka ...

dež, naliv, dežnik Svet24.si

Grozijo novi nalivi, konec tedna bo sončen

cg_kontejner_strajna_3 Svet24.si

Se bodo socialni problemi po Halozah reševali s ...

stane granda-pl Reporter.si

Granda: V imenu svobodne LGBT ljubezni je dovoljen...

20210716-01071570 Necenzurirano

Šircelj bi odprl Slovenijo tujim loterijskim ...

somnio, jahta, ladja Odkrito.si

Identiteta potnikov je STROGO VAROVANA SKRIVNOST!

Henrietta Lacks quora com Odkrito.si

Ženska, ki je rešila milijone življenj - pa ...

Oboževalci jezni na Billie Eilish. To ji očitajo
| R.T.

Oboževalci jezni na Billie Eilish. To ji očitajo

Billie Eilish, Instagram (osebni profil)

19-letna pevka Billie Eilish je razjezila in razočarala oboževalce, zaradi česar je izgubila na tisoče sledilcev na svojem Instagram profilu.

Pevka je namreč pred kratkim izdala videospot za pesem Lost Cause, v katerem v majici z globokim dekoltejem in kratkimi hlačami s prijateljicami pleše in skače po postelji, oboževalci pa so ji očitali, da za promocijo svojega videa izkorišča status LGBT skupnosti.

Billie je prilila olje na ogenj, ko je objavila fotografijo, na kateri pozira z dekleti. "Obožujem dekleta," je zapisala pod objavo, številni pa so v komentarjih izrazili prepričanje, da se je Billie končno razglasila za članico LGBT + skupnosti. Nekaj dni kasneje so jo posneli s 30-letnim Matthewom, s katerim naj bi bila v zvezi, oboževalci pa so bili besni.

"Vrnem vsa oblačila z njenim likom, ne morem verjeti, kakšna je," "Billie ni takšna, kot jo poznamo," "Preveč se je spremenila," je le nekaj od negativnih komentarjev .

Nato je pevka objavila selfie (sl. sebek) in zapisala, da je utrujena.  "Tudi mi smo Billie", "Še vedno smo jezni","Ljudje so jezni nate",  je samo nekaj komentarjev pod objavo, ki je zbrala 11,5 milijona všečkov.