stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

To je sestra Gaje Prestor: Zelo sva si različni

19. 6. 2021; 12.00
Avtor: Revija Lady
gaja-prestor

Gaja Prestor foto: Marko Delbello Ocepek

Gaja Prestor in njena sestra Sara sta močno povezani.

"S sestro Saro sva narazen kar osem let. Stara je trinajst let in končuje sedmi razred osnovne šole. Značajsko sva si zelo različni. To se je pokazalo že pri izbiri igrač, ko sva bili majhni. Sara je izbrala igrače konjev, jaz barbike. Ona že od malega obožuje konje, že nekaj let tudi trenira v konjeniškem centru v Celju. Ne vem, ali poznam koga, ki ima takšen občutek in povezanost do konjev kot ona. Pred kratkim je opravila tudi licenco jahač ena,« pove pevka in voditeljica Gaja.

Gaja Prestor in sestra Sara foto: Osebni arhiv

V zadnjem letu se zaradi njenega pestrega urnika vidita približno enkrat na mesec. Ko ima Sara počitnice, pa rada za več dni obišče starejšo sestro v Ljubljani. Pogosto se slišita po videoklicu. »Super se razumeva. In kot starejša sestra čutim veliko odgovornost, da ji pomagam skozi najstniška leta. Velikokrat ji svetujem, kaj storiti v neprijetnih situacijah s prijatelji, glede fantov in tako dalje. Sara tudi zelo rada poje in riše. Postala je prava najstnica, nosi moja oblačila in superge. Zelo sem ponosnananjo. Res je prijazna in srčna deklica,« je ponosna Gaja, ki zaključuje prvo sezono oddaje. Obenem pa se dogovarja z novo založbo.

»Čez leto ali dve želim izdati glasbeni album. Sem pa tudi v procesu ustvarjanja svojega prvega izdelka v svojem podjetju, ki bo zunaj že konec tega leta. Vendar vse ob svojem času. Vodim svoja družbena omrežja, ustvarjam vsebine tudi za druge kanale. Dela mi zlepa ne zmanjka. Sem pa zelo srečna in stabilna. Trenutno vse teče po načrtu.«

prejšnji članek
Čokoladne skodelice s sladoledom
Kulinarika
Čokoladne skodelice s sladoledom
naslednji članek
Desa Muck v težavah zaradi premajhnih nogavic
Svet slavnih
Desa Muck v težavah zaradi premajhnih nogavic