atletinja, tekačica, atletika, tekaška steza Svet24.si

VIDEO: Beloruske oblasti v Tokiu "ugrabile" svojo ...

rjavi medved Svet24.si

Opažen medved, policisti odsvetujejo, da zahajate...

bilal - reuters Svet24.si

500 dni s svojimi telesi ščitile svojo reko pred...

jansa tonin pivec podobnik FB Reporter.si

Satelitske stranke SDS: kdo lahko Janši omogoči ...

janez-janša, sds Necenzurirano

Inšpektorji nad SDS zaradi tabora v Bovcu #foto

Hajdi Korošec Odkrito.si

Hajdi Korošec zgoraj brez

spela groselj Njena.si

Špela Grošelj presenetila z novo podobo

Prihaja nova slovenska serija, ki jo bodo obogatili Polkaholiki
| J.K.

Prihaja nova slovenska serija, ki jo bodo obogatili Polkaholiki

Polkaholiki, Promocijska fotografija

Medtem ko se poslavljamo od serije Najini mostovi, naj vas razveselimo, da je že znano, katera je naslednja slovenska zgodba, ki jo bodo na POP TV uvrstili v program. Gre za komično obarvano serijo, v kateri bodo svoj pečat pustili tudi priljubljeni Polkaholiki.

Na POP TV boste lahko spremljali novo humoristično serijo Sekirca v med, ki jo bodo popestrili znani in manj znani obrazi. Zgodba, ki se odvija v osrčju Kamnika, pripoveduje o družini Hribar, ki ji je osvojila dobitno kombinacijo na jacpotu in se tako čez noč prelevila v milijonarje. Kako se bodo znašli kot novopečeni bogataši, bo jasno tekom številnih razgibanih situacij, ki jih bodo dopolnjevali tudi medsoseski odnosi, poleg njihove hiše namreč živi družina Paulitch.

Foto: Ana Gregorič - Zakonca Hribar in njuni otroci v novi slovenski komediji.

In kakšna je igralska zasedba v novi seriji? Zakonca Hribar upodabljata Jožef Ropoša in Mojca Funkl, njune otroke, Špelo, Anjo in Luko, pa upodabljajo mladi upi slovenske igre, Mila Peršin, Lea Cok in Luka Bokšan. Pri družini Paulitch je v vlogo glave družine, Rozike, stopila legenda slovenske igre, Jožica Avbelj, kot njeno hčerko Diano in vnuka Matthiasa pa bomo spremljali Barbaro Medvešček in Matevža Müllerja

Serijo bodo popestrili tudi stari znanci televizijskih zaslonov, kot je denimo Jernej Kuntner, Vojko Belšak, Alenka Tetičkovič, Lea Mihevc, Gorka Berden in Niko Zagode. To pa še ni vse, češnja na torti je zagotovo skupina Polkaholik, fantje so namreč obogatili zgodbo z avtorsko naslovno pesmijo.