janez poklukar Svet24.si

Aplikacija nima namena preprečevati kopiranja ...

dež, padavine Svet24.si

Krajevne plohe in nevihte še niso rekle zadnje

kristina-timanovska Svet24.si

Kljub Janševemu vabilu beloruske atletinje ne bo ...

viktor orban janez jansa kpv Reporter.si

Skrivnost prodane duše: kako je Janez Janša ...

20210401-01055026 Necenzurirano

Tudi napovedovalec epidemije dobil svojo nagrado ...

Miha Rodman 2 Njena.si

Igralec Reke ljubezni in Usodnega vina zaročen

Pompeji Pixabay Odkrito.si

2000 let stari grafiti iz Pompejev in Herculaneuma...

Kaja Casar zaradi slabega počutja k zdravniku
| J.K.

Kaja Casar zaradi slabega počutja k zdravniku

Kaja Casar, Damjana Nemeš

Kandidatka Sanjskega moškega je vtem obdobju še bolj aktivna kot ponavadi. Je preobremenjenost vplivala na njeno zdravje?

Kaja Casar se je spletnim prijateljem javila izpred Covid-19 ambulante zdravstvenega doma Murska Sobota, saj je sprva posumila, da bi bil lahko za njeno slabo počutje kriv koronavirus. Po prejetem negativnem testu je izrazila upanje, da z njenim zdravjem ni nič hujšega.

Foto: Osebni arhiv - Kaja Casar

»Že nekaj dni se slabo počutim, ne vem, modra sem kaj takega pojedla ali pa je to posledica tega, da si nisem vzela nič počitka. Ker ni bilo nič boljše, sem se odpravila na pregled, da s krvno sliko preverimo ali je kaj narobe. Že od torka tudi ne treniram, kar je prvič po štirih letih in se zaradi tega počutim prav grozno, ampak tudi to bo minilo in bo kmalu bolje. Imamo to,« je pozitivna Kaja, ki je želela z objavo sporočiti, da nihče ni srečen vse dni v letu, vsi imamo namreč tako dobre in slabe trenutke, pomembno pa je, da si znamo prisluhniti in po potrebi umiriti življenjski tempo.

»Pomembno je, da poslušamo svoje telo, zelo hitro lahko namreč pride tudi do prenatreniranosti, tako da si je potrebno vzeti dan ali dva v tednu samo za počitek, da se regeneriraš in greš dalje s polno paro.«