atletinja, tekačica, atletika, tekaška steza Svet24.si

VIDEO: Beloruske oblasti v Tokiu "ugrabile" svojo ...

sveča Svet24.si

BiH ovita v črno: deklica izdihnila v zaklenjenem...

bilal - reuters Svet24.si

500 dni s svojimi telesi ščitile svojo reko pred...

jansa tonin pivec podobnik FB Reporter.si

Satelitske stranke SDS: kdo lahko Janši omogoči ...

janez-janša, sds Necenzurirano

Inšpektorji nad SDS zaradi tabora v Bovcu #foto

Tokio Odkrito.si

Kraji v Tokiu, kjer straši

Sebastian, f_Tibor Golob Odkrito.si

»Moja ljubezen je nad mano obupala«

Izpoved: Počutila sem se, kot da vodim dve življenji
| J.K.

Izpoved: Počutila sem se, kot da vodim dve življenji

Raiven - Sara Briški Cirman, Urša Premik, osebni arhiv

Pevka Sara se ob zaključku pomembnega poglavja ne poslavlja od svojega umetniškega lika Raiven, razkriva pa, da lahko svetu ponudi mnogo več, kot pop glasbo, bleščice, samoroge in divje barve.

Sara Briški Cirman bo prihodnji ponedeljek s koncertom zaključila magistrski študij na Akademiji za glasbo. Ob iztekajočem se poglavju se je sprehodila po spominih in z oboževalci delila zelo oseben zapis, s katerim je svetu pokazala, kdo je v resnici ter kakšne so njene misli, želje in sanje.

»Zadnje dve leti je mojo glasbeno pot zaznamovala predvsem klasika. Priznam, da sem bila najprej negotova kako bom ljudem, ki poslušajo mojo glasbo, ki jo ustvarjam pod umetniškim imenom Raiven, predstavila sebe kot operno pevko. Včasih sem se namreč počutila kot da vodim dve življenji. Na televiziji sem pevka z roza lasmi, odbitimi stylingi in hladno podobo. Ko stopim čez vrata akademije moram stopit v drug okvir. Okvir lahko rečem zato, ker večkrat slišim, da je pop glasba bolj svobodna in da si v njej lahko dovoliš več kot v klasiki. Sama se s tem nikakor več ne morem poistovetit. Večkrat sem se počutila, da me bolj omejujejo okvirji, ki sem si jih postavila sama in ljudje, ki me vidijo samo po televiziji v vlogi pop pevke. Počutila sem se kot da se od mene pričakuje, da ostanem v predalčku kamor so me položili - bleščice, samorogi in divje barve. Seveda je tudi to del mene. Predvsem tisti del, ki sem ga ustvarila, ko sem bila stara 18 let in bila prvič na Emi,« je v zapis strnila misli Sara, ki poudarja, da je zelo ponosna na ta košček glasbenega ustvarjanja, vendar želi sporočiti, da to ni vse, kar lahko ponudi.