harald-k, trojni-umor, zagreb Svet24.si

Harald policistom pojasnil, da so se otroci ...

Brachypelma emilia, mehiška rdečenoga tarantela Svet24.si

Na pokopališču ga je pričakala tarantela

blato Pivola Svet24.si

Odpadno blato odstranjeno, a nekaj še vedno smrdi

vili kovacic bobo Reporter.si

Ivan Gale proti Viliju Kovačiču: Sama hudobija ...

milan krek Necenzurirano

Seminarska naloga Milana Kreka #kolumna

hana Njena.si

Hana že pri Goranu v Berlinu

sesko Ekipa24.si

ELITNA BITKA VELIKANOV za Šeška! OSUPLJIVA imena...

Horoskop: Vaše težave trajajo že toliko časa, da ste se jih navadili?
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Vaše težave trajajo že toliko časa, da ste se jih navadili?

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven

Ne čakajte, da nesporazumi preidejo v prave prepire. Čimprej reagirajte in če le imate priložnost, se se diplomatsko pogovorite in predstavite svojo plat zgodbe.

Bik

Izkoristite današnje priložnosti za sprostitev in zabavo, pa tudi preverite, kaj se skriva v iskricah strasti. Popazite na zdravje, da ne boste imeli težav s hrbtenico ali kostmi.

Dvojčka

Ne držite se nazaj in ne razmišljajte predolgo o odločitvah, ki jih že imate v srcu. Prisluhnite svoji intuiciji ali sledite instinktu ter si dovolite, da vas življenje preseneti.

Rak

Samski si boste želeli veze, a boste preveč obremenjeni s sabo, da bi kogarkoli zares videli. Začutite srce in preko njega opazujte simpatije, da doživite najlepše možno.

Lev

Začnite korak za korakom uresničevati svoje majne želje, ne glede na komentarje bližnjih. Tako si boste lepo zgradili dobro kariero in pozitiven odnos v službi.

Devica

Začnite se zavedati, da so tudi novosti lahko res prijetne. Če se osredotočite na to in in ste pozorni na malenkosti, se boste sprostili, da vas strahovi ne bodo držali v šahu.

Tehtnica

Sodelujte v konkretnem dogajanju, da se stvari zares spremenijo in ne objokujte nečesa, za kar se nikakor niste potrudili. Več se gibajte, da ohranite imunski sistem.

Škorpijon

Ne iskoriščajte svojega magnetizma za manipulacijo nasprotnega spola, saj vas bo to potegnilo v spletke in intrigue in velika verjetnost je, da boste zapadli v varanje.

Strelec

Verjamete, da vam denar in materialne dobrine potolažijo potrebo po ljubezni? Preverite zares, saj ni treba, da izbirate, samo iskreni bodite do sebe, pa bo dovolj.

Kozorog

Postanite dobra opora v vaši okolici, če si želite širših sprememb, saj imate vpliv. Tako boste v miru lahko ustvarjali tako zase, kot širše, kar vas bo izpolnjevalo.

Vodnar

Preglejte iz druge perspektive na vse, kar se dogaja in se vprašajte, kje je res vaše pravo mesto in če bi vsi vaši naredili vse to za vas, kar vi delate za njih. Spočijte si.

Ribi

Sprostite navado na težave, ki ste jih imeli toliko daljši čas, da ste se skorajda na to navadili kot na vaše normalno stanje. Dan je odličen, da premostite to težavo.