Svet slavnih
 

Desa Muck prenavlja hišo

26. 6. 2021; 19.00
Avtor: Revija Lady
desa muck

Desa Muck foto: Revija Lady

Desa Muck bo letošnje poletje preživela v svoji novi kuhinji. Uganete, kakšen slog si je omislila?

Za to poletje vsi že mrzlično načrtujejo, kam bodo lahko spet odpotovali, priljubljena pisateljica Desa Muck pa nima teh težav. Poletje bo namreč preživela doma, a je kljub temu nadvse zadovoljna. Lotila se je namreč enega največjih podvigov v hiši – dobila bo novo kuhinjo: »Pri nas doma zdaj malo prenavljamo, tako da smo s tem popolnoma zasedeni. Prenavljamo kuhinjo, ker je stara že petinštirideset let in jo je že zelo načel zob časa.«

Desina nova kuhinja bo nekaj posebnega, modre barve v vintage slogu, saj ta slog tudi najbolj pristaja starejši hiši, v kateri živi. Komaj čaka, da bo kaj dobrega skuhala, njen mož pa se najbolj veseli njenih zelenjavnih minešter. Oba namreč bolj prisegata na vegetarijanske jedi. Desa je bila deset let vegetarijanka in še zdaj jé zelo malo mesa. Daljših počitnic ne načrtujeta, podala se bosta le na enodnevne izlete. Najraje se odpravita na Goriško ali v Prekmurje, saj se tam najbolje počutita:

»Lani sva bila z mojim očetom v Bohinju, ker je to njegova priljubljena destinacija, in potem sva ga vozila na vse konce, kamor si je zaželel, tudi na Pokljuko.« Če bo poletje vroče, se bodo tudi tokrat raje kot ob morje podali v hladnejše kraje. Bo pa zanjo poletje tudi delovno, saj bo po različnih lokacijah na prostem po Sloveniji nastopala v predstavi Špas teatra z naslovom Ženska.

prejšnji članek
Zvita feltna: V resnici niso ljubitelji ne gina ne tonika
Svet slavnih
Zvita feltna: V resnici niso ljubitelji ne gina ne tonika
naslednji članek
Zasebno življenje voditeljice Ane Tavčar Pirkovič
Svet slavnih
Zasebno življenje voditeljice Ane Tavčar Pirkovič

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.