Aleksander Lukašenko
Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod premestil več bataljonov

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon po željah glavnega svetovalca

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Anja Širovnik: Čutila sem, da bi lahko bila tista prava

5. 7. 2021; 08.00
Avtor: V.M.
anja-širovnik, sanjski-moški

Anja Širovnik, sanjski moški foto: Miro Majcen / POP TV

Izbranka sanjskega moškega Anja Širovnik je po tihem vedela, da bi lahko v šovu Sanjski moški prišla daleč. Življenje se ji je zaradi pojavljanja na televiziji močno spremenilo, kaj in kako vse skupaj doživlja, pa nam je zaupala v kratkem klepetu …

Anja Širovnik se je na rdeči preprogi pojavila kot prvo dekle, ki jo je uzrl Gregor Čeglaj. Prejela je tudi vrtnico prvega vtisa, nato pa ostala vse do konca šova, ko je postala izbranka sanjskega moškega. Pa je bila nad razpletom romantičnega potovanja presenečena ali je po tihem upala, da se bo tako odvilo?

»Res je. Ko pogledam za nazaj, sem skozi celotno romantično potovanje bila na nek način 'prva'. Prvih nekaj tednov sem imela zelo dober občutek in potihem vedela, da bi lahko prišla daleč. Nikakor pa si nisem mislila, da do konca. Z menoj se je za srce Gregorja borilo še 22 čudoviti deklet. Nismo pa vedele kakšen tip ženske je Gregorju všeč, zato nobena ni mogla biti 100 - odstotno prepričana vase. Sploh v sredini snemanja moram priznati, da mi je motivacija kar padla,« je za njena.si pojasnila Anja in dodala, da so se proti koncu oddaje njeni občutki spremenili, vedno bolj je namreč čutila, da bi bila lahko ravno ona tista prava.

Anja Širovnik foto: Osebni arhiv

Anja je z udeležbo v resničnostni oddaji čez noč postala znan obraz. In kako je pojavljanje na malih ekranih vplivalo na njeno zasebno življenje? »Ko se je oddaja začela predvajati, se je moje življenje zelo spremenilo. Ljudje te prepoznajo, ustavljajo na cesti, v trgovini. Čez noč postaneš 'medijska oseba'. Veliko ljudem, sploh mlajši populaciji, postaneš na nek način vzornik. Tudi Instagram mi je močno zrastel,« razloži 22-letnica, ki je deležna velike pozornosti v javnosti. Ker ima rada ljudi, ji slednje ni odveč, hkrati pa se zaveda, da je zelo pomembno, na kakšen način komunicira, zlasti z mlajšo publiko.

»V pozornosti želim uživati kolikor se le da in jo izkoristiti. Seveda pridejo dnevi, ko bi najraje se nekam odselil ampak takih dni je res malo. Zelo rada sem v stiku z ljudmi, ki me podpirajo in sem jim na nek način vzor. Če me ustavijo se z njimi z veseljem pogovorim in slikam. Seveda pa mi predstavlja to neko odgovornost, saj me spremlja večina mlajše populacije,« ocenjuje in iskreno priznava, da ni pričakovala tako velikega in hitrega odziva. »Mislila sem, da bo do pozornosti prišlo šele proti koncu predvajanja oddaje. Noro pa je bilo že po prvi predvajani oddaji.«

Anja Širovnik, sanjski moški

Anja Širovnik, sanjski moški foto: Miro Majcen / POP TV

prejšnji članek
Bruno: Pri nas doma nihče ne kuha
Svet slavnih
Bruno: Pri nas doma nihče ne kuha
naslednji članek
Robert Roškar naredil otroka sodelavki Anji?
Svet slavnih
Robert Roškar naredil otroka sodelavki Anji?