Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Takšna je danes 'Morticia Addams'

3. 7. 2021; 05.00
Avtor: Revija Lady
Anjelica Huston

Anjelica Huston foto: Profimedia

Igralka Anjelica Huston je bila popolno nasprotje vseameriških plavolask, ki so se konec šestdesetih let nasmihale z naslovnic in plakatov. Čez nekaj dni bo slavila 70. let.

Anjelica Huston je igralsko kariero začela zelo zgodaj, pri šestnajstih letih, čeprav oče ni bil preveč navdušen in ni želel, da hčerka postane igralka. A kljub zgodnji karieri pred kamerami so pomembnejši uspehi prišli šele po njenem tridesetem letu. Poleg tega so bile njene zgodnje filmske stvaritve v glavnem ostro kritizirane, kar pa je ni prav nič omajalo. Nasprotno, nadaljevala je trdo delo in postajala vse boljša.

anjelica huston foto: revija zvezde

Pa kasnejše obdobje ustvarjanja? »V Hollywoodu leta niso tvoj zaveznik, a zaradi tega nisem ogorčena. Če namreč želiš delati, se bo – ne glede na to, koliko si star – našlo nekaj primernega tvoji nadarjenosti, znanju in volji. Morda se iz mene oglašajo geni mojega očeta, ki je preziral reve in je bil zelo pogumen, kar vedo vsi, ki so ga kdaj srečali. Zdi se, da je to prenesel tudi na svoje potomce,« je pred leti izjavila Anjelica, ki bo 8. julija upihnila 70 svečk na rojstnodnevni torti in ki s svojim videzom ni nikoli zares spadala v prototip hollywoodskih lepotičk.

prejšnji članek
Zakaj Domna Kumra redko vidimo brez bele srajce?
Svet slavnih
Zakaj Domna Kumra redko vidimo brez bele srajce?
naslednji članek
Večne težave žensk - glivično vnetje nožnice
Zdravje
Večne težave žensk - glivično vnetje nožnice
#nasazenazenska
nasazenazenska