klemen boštjančič
Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa še kandidatne liste za evropske volitve

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Luka Basi nam je razkril svoje načrte za poletje

7. 7. 2021; 08.00
Avtor: K.M.
LUKA BASI-3

Luka Basi foto: Neo Visuals

Glasbenik ne skriva, da poleg tega, da obožuje glasbo, obožuje tudi morje. Pred poletnimi meseci pa nam je razkril svoje načrte, ki pa bodo ravno kombinacija glasbe in morja.

Luka Basi je pred dnevi izdal novo pesem, ki je plod sodelovanja s hrvaško izvajalko Ivano Kovač. Pesem Danas že navdušuje tako v Sloveniji kot tudi na Hrvaškem, vsi pa si želimo, da jo bomo kmalu lahko slišali tudi na glasbenih odrih. Ob tem pa nas je ravno Luka razveselil z novico, da se že pripravlja na glasbeno turnejo. 

"Ja, v Sloveniji se je končno malo več sprostilo, tako da konec julija začenjam s turnejo po vseh večjih mestih. Načloma bo nastop kar vsak vikend. Imamo pa tudi na Hrvaškem dogovorjenih kar nekaj nastopov, a je težava, ker eni ne gledajo na omejitve in ga organizirajo in imajo potem težave, so pa tudi ukrepi slabši kot pri nas in se tudi organizatorjem dejansko ne splača.


Sicer pa že komaj čakam in upam, da bodo. Plan je, da zdržimo do konec septembra. O decembru pa še ne upamo sanjati, seveda pa upamo da bomo tudi kasneje lahko imeli koncerte," nam je z nasmeškom na obrazu zaupal Luka. 

Kaj pa morje in dopust med, upamo, številnimi nastopi? "Kar malo sem se zaljubil v Pag. Tam sem že snemal spot, a takrat si ne moreš preveč ogledati, zdaj pa hodimo k prijatelju in je zakon. Odlično je. Bilo smo na Pagu, gremo na Pag in potem spet."

Je pa Luka s svojim glasom in načinom petja navdušil tudi legendarnega hrvaškega glasbenika Miša Kovača, sicer očeta Ivane Kovač, s katero je Luka posnel duet Danas. KLIKNITE TUKAJ in preberite, kaj je o Luki povedal Mišo.

prejšnji članek
Režiserka Prave note ustvarja triler o zadrogiranem medvedu
Kultura
Režiserka Prave note ustvarja triler o zadrogiranem medvedu
naslednji članek
Davor Radolfi: Zaljubljen sem
Svet slavnih
Davor Radolfi: Zaljubljen sem
#nasazenazenska
nasazenazenska