Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Luka Basi v trenutku navdušil hči legendarnega glasbenika

24. 6. 2021; 07.00
Avtor: K.M.
ivana-kovač, luka-basi, danas

Luka in Ivana foto: Neo Visuals

Danes na radijske postaje prihaja prvi duet Luke Basija in Ivane Kovač, odlične hrvaške pevke in hčerke legendarnega Miše Kovača.

Luka Basi je trenutno eden izmed najbolj znanih in priljubljenih glasbenikov na slovenskem območju kot tudi pri naših sosedih. Tokrat pa je svoje moči združil s hčerko legendarnega Miše Kovača, hkrati pa odlično hrvaško pevko Ivano Kovač, ki je v Sloveniji poznana predvsem po hitih Srećo i tugo, Crno vino, crne oći, Dalmacijo, srce oca moga. Javnosti ravno danes predstavljata svoj duet z naslovom Danas, za besedilo katerega je poskrbel Nenad Ničević, pod glasbo pa se podpisuje Raay. 

"To je moj prvi duet s slovenskim izvajalcem. Moram pa poudariti, da to ni zgolj eden od pevcev. Luko Basija spremljam že dolgo časa. Dobro ga poznamo na hrvaškem, pesmi ima fantastične, prekrasno barvo glasu ima in izjemno energijo in to mi je pri njem izjemno všeč. Res sem zadovoljna in vesela nad tem sodelovanjem, ker tudi sicer obožujem Slovenijo. To vedno poudarim tudi pri nas na hrvaškem. Obožujem slovensko publiko. Ko pride do zabav, koncertov, nimajo ovir in pokažejo, da te obožujejo in da se radi zabavajo na glasbo, ki jo glasbenik izvaja," je o sodelovanju povedala simpatična Ivana. 

Luka pa nam je izdal, da je bil Mišo Kovač poleg Oliverja Dragojeviča eden izmed njegovih glasbenih idolov. Kar zagotovo vedo vsi Lukovi oboževalci, saj njegove pesmi velikokrat izvaja na svojih koncertih.

Ivana in Luka sta s tem napovedala tudi nastop na letošnjem Splitskem festivalu, Luka pa se počasi že vrača na odre, saj se zelo kmalu pričenja njegova glasbena turneja. 

prejšnji članek
Televizijski kuhar odprl nov prostor, podprli so ga številni znani obrazi
Svet slavnih
Televizijski kuhar odprl nov prostor, podprli so ga številni znani obrazi
naslednji članek
Znano je, kaj bo po koncu Sanjskega moškega počel Poles
Resničnostni šovi
Znano je, kaj bo po koncu Sanjskega moškega počel Poles