nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Modrijani: Naj bo poletje vroče in vriskajoče

9. 7. 2021; 05.00
Avtor: M.V. / J.K.
modrijani

Modrijani foto: splet

Blaž Švab je od veselja že zarana vriskal. Modrijani so namreč polni pričakovanja predstavili nov videospot in pesem Ni Slovenca, ki ne vriska. 'Super smo se imeli, žurali smo in prav to vzdušje in dober občutek se pozna tudi na videospotu.

Modrijani so izdali novo 'žurersko' pesem Ni Slovenca, ki ne vriska, za katero pravijo, da je kot nalašč za vroče poletje, 'žure, zabave in čage'.

»Upam, da vam z njo damo veliko veselja in pozitivne energije in vam vsaj malo polepšamo to poletje,« pravi o pesmi Blaž Švab, ki se je že zarana javil, svojim oboževalcem.

Za Modrijane bo poletje seveda predvsem delovno, saj so napovedali veliko nastopov. »Se veselimo, da poženemo naše glasilke, da bodo spet v formi,« komaj čaka Blaž, ki še namigne, da skupina za konec poletja in začetek jeseni pripravlja še neke »zanimive stvari«, ki pa očitno še ostajajo skrivnost. Za konec pa pevec vsem želi lepo poletje in na srce polaga nasvet: »Čuvajmo sebe in druge, imejmo se radi in po pameti na vsakem koraku.«

Ustvarjanje videospota so Modrijani sicer prvič zaupali ustvarjalni ekipi Neo Visuals, ki se je v zadnjih letih podpisala že pod številne slovenske in tuje videospote. 

prejšnji članek
Jasna Kuljaj si želi čvrste zadnjice
Svet slavnih
Jasna Kuljaj si želi čvrste zadnjice
naslednji članek
Placido Domingo navdušil slovensko publiko
Svet slavnih
Placido Domingo navdušil slovensko publiko