kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Darja Gajšek med odrom, kamero in družino

11. 7. 2021; 10.00
Avtor: Revija Lady
Darja Gajšek

Darja Gajšek foto: Katja Kodba

'Obožujem svoj poklic! Uživam, ko se razdajam drugim in jim s prijaznimi besedami, narodnozabavno glasbo in pozitivno naravnanostjo odvračam slabe misli, v življenje prinašam vedrino in malo oddiha. Zato sem kot majhen otrok čakala na začetek snemanj nove poletne zabavne oddaje!' je o vrnitvi na televizijo povedala Darja Gajšek.

Najbolj vneta oboževalka Darje Gajšek je skoraj štiri leta stara hči Ema, ki mamico navdušeno spremlja po televiziji in nastopih. Vendar pa je ob večerih, ko ne dela, mama samo njena. Obožuje svoj večerni ritual: slasten kakav, crkljanje z mamico in risanko. Darja ima sicer kopico glasbenih in voditeljskih obveznosti, ravno tako se je že začela nova sezona za njenega moža Alena, ki je kondicijski trener NK Celje in je veliko odsoten, tako da zelo ceni trenutke, ki jih preživijo vsi trije skupaj.

Darja Gajšek foto: Katja Kodba/RTV Slovenija

»Po koncu prejšnje oddaje sem bila bolj v ozadju in se več družila s svojimi oboževalci na družbenih omrežjih. Ganili so me s svojimi željami po vrnitvi na televizijo. Ko se je lani ob koncu leta začelo govoriti o novi oddaji, smo z določenimi sodelavci naredili nov koncept oddaje in ga oddali. Podobno je storil Blaž Švab. Njegova oddaja je bila sprejeta, mene pa so oboževalci vztrajno nagovarjali, da pogrešajo več pristnosti in narodno-zabavne glasbe. Zato smo spet naredili koncept in bili veseli njegove potrditve. Naša mala ekipa se je morala s polno paro zagnati v delo,« pripoveduje Darja in dodaja, da je ves čas pogrešala kamere. Ko je šla na novo snemanje, sploh ni razmišljala, ali je kaj padla iz forme ali ne. Pogrešala je ustvarjalno energijo in prijetni vrvež vznemirjenja in povezave z gledalci. Vesela je, da se osmišlja tudi skozi delo. Tokrat se je znašla še pred novim izzivom, saj je poleg voditeljice tudi scenaristka oddaje.

prejšnji članek
Mojca Funkl bo jeseni velika zvezda
Svet slavnih
Mojca Funkl bo jeseni velika zvezda
naslednji članek
Dekleta v šovu Sanjski moški za skromno plačilo
Resničnostni šovi
Dekleta v šovu Sanjski moški za skromno plačilo