prazna denarnica, Svet24.si

Inflacija je zagotovo tukaj; cene bodo rasle vsaj ...

dominik branimir bilobrk Svet24.si

Je pogrešani 24-letnik poskušal preplavati ...

amaro erbus 1 Svet24.si

Skupaj sta odraščala, prijateljstvo pa kronala z...

brecelj hojs pl Reporter.si

Podel napad SDS na Erika Breclja: kirurg, ki ...

ivan kenda-pl Necenzurirano

Dopoldne je šef občinske uprave, popoldne dela ...

kmetija Njena.si

Kmetija: Si je očrnjena Maria oprala ime?

ronaldo Ekipa24.si

PREVARALA RONALDA! Sodišče jo je poslalo v ZAPOR!

Robert Roškar je mnenja, da je boljši voditelj kot Miha Deželak
| K.M.

Robert Roškar je mnenja, da je boljši voditelj kot Miha Deželak

Robert Roškar, Radio 1

Anja Ramšak in Robert Roškar prvič na detektorju laži. O čem sta lagala in kaj sta povedala po resnici?

Najbolj prižmojznjena radijska dvojica, Anja Ramšak in Robert Roškar, ki poslušalce zbuja vsak dan od 6-ih do 10-ih na Radiu 1, je opravila prav poseben preizkus in poskrbela za jutranjo dozo smeha.

Voditelja sta na mednarodni dan resnice prvič šla na detektor laži! Sigurno ni nihče od njiju pričakoval, da bo nekaj tako resnega, izpadlo tako zelo zabavno. Priklopila sta se na napravo in odgovarjala na vprašanja drug drugega. Seveda so bila vprašanje namenjena predvsem »špikanju« drug drugega, kot smo tudi sicer navajeni v njunem Ramšak in Roškar poletnem showu.

Med drugim smo izvedeli, da se je Anja lagala, da je že bila v trojčku. »V bistvu sem samo testirala, če stvar deluje. Plus, nisi definiral trojčka,« je dejala Anja, ki pa je povedala po resnici, da ne verjame, da ima Denis Avdić daljšega od Roškarja!

Foto: Radio 1 - Anja Ramšak

Roškar pa je med drugim po pravici povedal, da misli, da je boljši voditelj od Mihe Deželaka in da si ne umije vedno rok, po uporabi stranišča. Za to je podal tudi konkretno razlago. »Če sem kdaj doma, si jih ne, saj sem sam. Ali pa ko grem lulat sredi noči. Imam pa eno drugo dilemo, zakaj bi si roke mogli umivati potem, ko gremo lulat, prej bi si morali! Ker ne vem česa so se vse dotikale moje roke, preden primejo mojega pipija. Za njega pa vem, da je varno spravljen v hlačah. Nespametno pravilo, celo življenje mi že lažejo,« je zgroženo dejal Roškar in Anjo kot vedno spravil v smeh.

Še več njunih zabavnih prigod te čaka vsak delovnik v Ramšak in Roškar poletnem showu na Radiu 1!