profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Davor Radolfi spremlja tudi Luko Dončića

10. 7. 2021; 12.00
Avtor: K.M.
davor radolfi

davor radolfi foto: Splet

Legendarni hrvaški glasbenik Davor Radolfi je pred dnevi svojim oboževalcem spet postregel z novim hitom – Reci mi more kako doć' do nje, za katerega je videospot posnel v hrvaški Istri. Za nas pa je spregovoril o glasbi, ljubezni in tudi o Sloveniji.

Pred glasbenikom, ki je bil sicer v zadnjem letu in pol zelo aktiven, je v poletnih mesecih nekaj manjših nastopov, za bolj intimne družbe, ob tem pa upa, da se bo lahko na odre pred svojo publiko vrnil jeseni. »Dobro se počutim, rad imam ljudi in z njimi rad delam, saj brez njih moja glasba ne obstaja,« nam je zaupal ob vprašanju, kakšno je njegovo počutje, saj še vedno ne more nastopati. Vseeno pa so njegovi dnevi dobro izpolnjeni. »Tako si naredim, da imam vedno kaj delati. Imam tudi veliko družino, in če se želim z vsemi slišati in družiti, kar mine čas.« Sicer pa tudi komaj čaka, da se lahko z nastopi vrne v Slovenijo. »S pokojnim Oliverjem Dragojevićem sva vedno govorila, kako zelo rada imava Slovenijo in kako nama ustreza. Srečen sem pri vas, Slovenija je kot moja druga država.«

Spremlja Luko Dončića

Kadar Davor ne prepeva oziroma ne razmišlja o glasbi, kar je najverjetneje zelo redko, rad spremlja šport, tudi slovenskega. »Obožujem šport. Ni važno, kateri šport, spremljam tudi slovensko košarko, ki se je zdaj fenomenalno prvič uvrstila na olimpijske igre. Spremljam Dončića pa tudi starejšo generacijo, kot sta Vilfan in Ivo Daneu, ki sem ga spremljal še kot otrok in ga kasneje celo spoznal.« Sicer pa je bil tudi priljubljeni pevec nekoč aktiven rokometaš; pravi, da so športne novice prva stvar, ki jo preveri zjutraj, ko vstane. 

Zaljubljen je

Besedilo njegove najnovejše pesmi Reci mi more kako doć' do nje je ljubezensko, ob tem pa nam je Davor predstavil tudi novo ljubezen v svojem življenju – ljubkega havanskega bišona, ki mu je nadel simpatično ime Njoko.

Več o tem pa si lahko preberete TUKAJ >>KLIKNITE<<

prejšnji članek
Ognjeni sadež, ki izboljšuje zdravje in veča spolno slo
Zdravje
Ognjeni sadež, ki izboljšuje zdravje in veča spolno slo
naslednji članek
Ivana Šundov je za vroče
Svet slavnih
Ivana Šundov je za vroče