Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sofia Vergara: Obiskovala katoliško šolo in ljubila poredne fante

9. 7. 2021; 11.00
Avtor: K.M.
Sofía Vergara

Sofía Vergara foto: Profimedia

Zgodba Sofie Vergara ni zgodba revne priseljenke iz Kolumbije, ki je po srečo šla v ZDA. Lepotica je odraščala v izobilju. Njen oče je bil govedorejec, ki je svojim šestim otrokom lahko izpolnil vsako željo, če le ni bila v nasprotju z nauki Biblije. Družina je namreč globoko verna.

»V katoliški šoli sem bila razredni klovn, nikoli pa si nisem mislila, da se bom na ta način preživljala,« je nekoč izjavila igralka Sofia Vergara, ki jo je revija Forbes že sedmo leto zapored razglasila za najbolje plačano igralko Hollywooda.  

Sofia je obiskovala celo katoliško šolo, kjer pa ji, ko se ji je pri 17 letih pokazala prva priložnost v svetu zabave, na veliko začudenje niso metali polen pod noge. Lepo najstnico, ki je izstopala po svojih svetlih laseh in so jo lovci na talente odkrili na plaži, so izbrali za reklamo za Pepsi, ki so jo predvajali po Latinski Ameriki. Čeprav se je po tem uspehu utapljala v različnih ponudbah, pa je Sofia najprej želela postati zobozdravnica. A študija ni končala. Vmes se je poročila, pri 20 letih rodila sina Manola, se ločila, nato pa spakirala kovčke in se preselila v glavno mesto ter začela graditi svojo kariero v soju luči. Ta jo je na koncu pripeljala v Miami, kjer so ji leta 1994 ponudili mesto voditeljice neke potovalne oddaje. Dobila je priložnost, da sinu omogoči boljše življenje, in takoj jo je zgrabila – tudi zato, ker je Kolumbija postajala čedalje nevarnejša.

Ljubila je poredne fante ...

Celotno zgodbo igralke Sofie Vergara pa si lahko preberete v aktualni reviji BZ. Ta vas čaka pri vseh prodajalcih revij in časopisov, najdete pa jo tudi TUKAJ >>KLIKNITE<<

bz, naslovnica foto: media24

prejšnji članek
Horoskop: Pomirite se s prijatelji
Horoskop
Horoskop: Pomirite se s prijatelji
naslednji članek
Nikolina ustvarila pesem v ameriškem studiu svetovnih zvezd
Svet slavnih
Nikolina ustvarila pesem v ameriškem studiu svetovnih zvezd
#nasazenazenska
nasazenazenska