kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Atomik Harmoniki po 15 letih spet ujeti skupaj

12. 7. 2021; 09.00
Avtor: K.M.
atomiki

Jani v prvi, najuspešnejši, zasedbi Atomik harmonik. foto: Osebni arhiv

Nekdanji člani priljubljene skupine so se skupaj odpravili na glasbeni festival, na katerem so leta 2004 zmagali s svojo največjo uspešnico Brizgalna brizga. Nekaj verzov uspešnice so tudi odpeli za prijatelje na spletnih omrežjih.

Pretekli teden so v Avditoriju Portorož potekale že jubilejne, 40. Melodije morja in sonca, na katerih je po izenačenem izidu zaradi višje ocene žirije slavila Tatjana Mihelj s pesmijo Ples v dežju. Zaradi okrogle obletnice prireditve pa so se v Portorožu zbrali tudi številni znani obrazi in nekdanji zmagovalci. Med njimi smo po 15 letih, ko je Špela Kleinlercher skupino zapustila ter 17 let po ustanovitvi in zmagi na festivalu, ujeli tudi prvotno zasedbo Atomik Harmonik.

Jani Pavec, Špela Grošelj, Špela Kleinlercher Pavlin in Dejan »Frai Toni« Čelik foto: Mediaspeed

Melodij morja in sonca so se namreč skupaj udeležili zmagovalci iz leta 2004, Jani Pavec, Špela GrošeljŠpela Kleinlercher Pavlin in Dejan »Frai Toni« Čelik, ki so na festivalu slavili z veliko uspešnico Brizgalna brizga. Takšna priložnost je bila po letu 2006, ko je skupino zapustila Špelca, zelo redka. Predvsem zato, ker se je Špelca z možem, hokejistom Žigo Pavlinom, zadnja leta več ali manj selila po Evropi.

Nekdanji člani zasedbe so za svoje spletne prijatelje, v Instagram zgodbah, tudi odpeli nekaj verzov svoje velike uspešnice, posnetek pa je žal po 24 urah izginil s spleta. 

prejšnji članek
Kaj preživlja Gregor Čeglaj?
Resničnostni šovi
Kaj preživlja Gregor Čeglaj?
naslednji članek
Ljubezen po domače: Kdo je umirjeni Vojko?
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Kdo je umirjeni Vojko?